Η Δ. Κεχαγιά συγχαίρει τους συμμετέχοντες στο τουρνουά τένις του Δήμου Πεντέλης
Αθλητισμός

Η Δ. Κεχαγιά συγχαίρει τους συμμετέχοντες στο τουρνουά τένις του Δήμου Πεντέλης

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Μελισσίων και το οποίο φιλοδοξεί η δημοτική αρχή να κάνει θεσμό, δίνει η δήμαρχος της πόλης, Δήμητρα Κεχαγιά.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τις αυξημένες θερμοκρασίες η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός έντονος, επισημαίνει η διοίκηση.

Η κ. Κεχαγιά λέει «ένα μεγάλο “μπράβο” στους νικητές, την κυρία Χριστίνα Κωνσταντινίδου και τον κ. Δημόπουλο στις κατηγορίες Γυναικών και Ανδρών αντίστοιχα».

Συνεχίζοντας, η δήμαρχος Πεντέλης σημειώνει:

Σκοπός μας, μέσα από αυτές τις αθλητικές διοργανώσεις, είναι να προάγουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας το σύνθημα προς τους δημότες μας να βάλουν την άθληση στην καθημερινή τους ζωή.

Αναβαθμίζουμε, συντηρούμε, ενισχύουμε και αξιοποιούμε κατά τον καλύτερο τρόπο τους αθλητικούς μας χώρους, ώστε, σε άριστη κατάσταση, να υποδέχονται τους δημότες.

Ευχαριστώ την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για τον αθλητισμό, Ντίνα Λαζή, τον τοπικό σύμβουλο Μελισσίων Γιώργο Κολοβό, τον κ. Κώστα Δημητράκη και τον Δημήτρη Γκελντή για την καθοριστική προσπάθεια και συμβολή τους στην διοργάνωση των αγώνων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τουρνουά και ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί σε καλύτερες συνθήκες από τις σημερινές, τόσο από πλευράς καιρικών συνθηκών, όσο και περιοριστικών μέτρων λόγω Covid.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet