ΚΑΟΜ: Επιτυχής λήξη αγωνιστικών υποχρεώσεων
Αθλητισμός

ΚΑΟΜ: Επιτυχής λήξη αγωνιστικών υποχρεώσεων

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας, οργάνωσης που καταβάλλατε έναν ολόκληρο χρόνο εσείς και οι προπονητές σας. Είστε η ελπίδα για τον τόπο μας και η ευθύνη για εμάς. Είναι κοινωνικό και ηθικό χρέος μας να ενισχύσουμε την νεολαία». Με αυτά τα λόγια χαιρέτησε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης τους αθλητές του  Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων (ΚΑΟΜ).

Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατούσε στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων το πρωί του Σαββάτου 14 Ιουνίου 2014, κατά την τελετή λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων 2013-14 του ΚΑΟΜ.

Η αγωνιστική περίοδος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού οι ομάδες εφήβων και κορασίδων ανέβηκαν στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Αθλητές, προπονητές, τεχνική ηγεσία, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς και πολλοί φίλοι χειροκρότησαν τους αθλητές που βράβευσε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και τους απένειμε το κύπελλο. Αναμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν και στους μικρούς μπασκετμπολίστες από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν μαζί με τον δήμαρχο ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων Βασίλης Μπούρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet