Νέος χλοοτάπητας και νέα καθίσματα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ. Κ. Μελισσίων
Αθλητισμός

Νέος χλοοτάπητας και νέα καθίσματα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ. Κ. Μελισσίων

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Αυτές περιλάμβαναν εργασίες αποξήλωσης του φθαρμένου υπάρχοντος συνθετικού χλοοτάπητα, διαμόρφωσης των κατάλληλων ρύσεων για την απορροή των ομβρίων υδάτων και τοποθέτησης του νέου συνθετικού χλοοτάπητα, με υπόστρωμα χαλαζιακής άμμου και οικολογικού καουτσούκ.

Επιπροσθέτως, η δημοτική αρχή της Δήμητρας Κεχαγιά, στον αρχικό προγραμματισμό συμπλήρωσε και την τοποθέτηση νέων πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες θεατών, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ήταν πάγιο αίτημα του Αθλητικού Ομίλου Μελίσσιων, που πλέον παρέχει στους θεατές αξιοπρεπή παραμονή στο γήπεδο και άνεση στην παρακολούθηση των αγώνων. Τα καθίσματα είναι προδιαγραφών CE, από υψηλής ποιότητας αντιοξειδωτικό υλικό, ανθεκτικό στους εξωτερικούς παράγοντες, με ενισχυμένη πλάτη διπλού τοιχώματος για να αντέχει σε τυχόν βανδαλισμούς.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση του γηπέδου, όπως γνωστοποιεί ο Δήμος.

Ειδικότερα, προγραμματίζεται:

  1. Να τοποθετηθεί στέγαστρο στις κερκίδες.
  2. Να γίνει επέκταση αποδυτηρίων.
  3. Να τοποθετηθούν πόρτες στην πλευρά των κερκίδων.
  4. Να γίνουν εργασίες ελαιοχρωματισμών στον περιμετρικό τοίχο εσωτερικά του γηπέδου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης εργασιών στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσίων, η κ. Κεχαγιά δήλωσε:

«Η αλλαγή του χλοοτάπητα ήταν αναγκαία για την ασφάλεια των αθλητών, ενώ η τοποθέτηση των καθισμάτων που αποφασίσαμε να κάνουμε, καθιστά το γήπεδο των Μελισσίων άνετο και φιλικότερο στους θεατές. Φυσικά τα έργα μας δεν σταματούν εδώ, προγραμματίζουμε δεύτερη φάση επεμβάσεων στο γήπεδο Μελισσίων, αλλά και παρεμβάσεις σε άλλους αθλητικούς χώρους.

»Δίνουμε προτεραιότητα την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των αθλητικών υποδομών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με σκοπό την ενίσχυση της αθλητικής δραστηριότητας, των σωματείων της πόλης, των σχολείων, αλλά και την κάλυψη των αναγκών μαζικής άθλησης».

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Κωνσταντίνα Λαζή – Αναγνωστοπούλου από την πλευρά της τόνισε:

«Πάγια ανάγκη του γηπέδου στη Δ.Κ. Μελισσίων αποτελούσε η τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες θεατών. Η διοίκησή μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα αυτό και σήμερα ολοκληρώθηκε η προμήθεια και τοποθέτηση καθισμάτων, συμπληρώνοντας καίρια την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δήμου μας.

»Η αναβάθμιση του γηπέδου θα συνεχιστεί, ώστε την επόμενη αγωνιστική σεζόν το γήπεδο να ανταποκρίνεται στις αυξημένες και σύγχρονες απαιτήσεις και προδιαγραφές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet