Οδηγίες για τους προσερχόμενους στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ Μελισσίων
Αθλητισμός

Οδηγίες για τους προσερχόμενους στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ Μελισσίων

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Μελισσίων ανακοινώνει τη λειτουργία του βάσει της ΚΥΑ με ημερομηνία έκδοσης 8/5/2021 και των σχετικών διευκρινιστικών οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), σύμφωνα με τις οποίες ισχύουν τα εξής:

  • Προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητηρίων από αθλούμενους πολίτες, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ για Covid-19 (self-test, rapid test ή PCR). Κατ’ εξαίρεση για τους αθλούμενους δεν απαιτείται η διενέργεια ελέγχου για Covid-19 για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Οι αθλούμενοι που θα προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ με εβδομαδιαίο τεστ για Covid-19 θα πρέπει να φέρουν και συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα.
  • Η χρήση της πισίνας γίνεται με τους περιορισμούς χωρητικότητας όπως αυτοί ισχύουν (έξι άτομα ανά διαδρομή) και ΜΟΝΟ με ραντεβού.
  • Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και οι αθλητές/αθλούμενοι θα αλλάζουν με αποστάσεις τουλάχιστον 2μ. κατά προτίμηση σε στεγασμένο χώρο, με πάγκους ή/και καρέκλες οι οποίες θα καθαρίζονται τακτικά με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Στην περίπτωση της θεραπευτικής κολύμβησης από ΑμεΑ μπορεί να γίνεται και χρήση αποδυτηρίων, ενώ τα ΑμεΑ εξαιρούνται από την διενέργεια προληπτικού ελέγχου. Καμία άλλη κατηγορία δεν εξαιρείται της υποχρέωσης εβδομαδιαίου τεστ για Covid-19.
  • Θα υπάρχει θερμομέτρηση κατά την είσοδό του κοινού. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία είναι πάνω από 37,5 C δεν θα επιτρέπεται η είσοδος. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου αθλούμενων πολιτών:

  1. Ιατρικές βεβαιώσεις σε ΙΣΧΥ από καρδιολόγο και δερματολόγο.
  2. Οι αθλούμενοι πρέπει να προσέρχονται 15 λεπτά πριν την ώρα του ραντεβού τους ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός μεταξύ των εξερχόμενων και εισερχόμενων αθλούμενων.
  3. Παρακαλείστε να είστε ακριβείς στην ώρα προσέλευσης.
  4. Οι αθλούμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τις σαγιονάρες σε ξεχωριστή σακούλα.
  5. Οι αθλούμενοι θα χρειαστεί να προσέρχονται στο κολυμβητήριο φορώντας το μαγιό και το μπουρνούζι. Ντους θα γίνεται στις εξωτερικές ντουζιέρες πριν την είσοδο στην πισίνα.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 8:00-21:00, Σάββατο 9:00-15:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet