Πίτα για την Αθλητική Ένωση
Αθλητισμός

Πίτα για την Αθλητική Ένωση

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Αθλητική Ένωση Πεντέλης. Η εκδήλσωη πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, παρουσία της δημοτικής αρχής και των αθλητών, οι οποίοι κατά γενική ομολογία αποτελούν την πλέον οργανωμένη ομάδα στην Αττική και μάλιστα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαρτοματζίδης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πεντέλης, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, για την ουσιαστική συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου, δίνοντας λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην καταλυτική συμβολή του στη λύση δυο χρόνιων προβλημάτων του κλειστού γυμναστηρίου, όπως η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με άλλα σύγχρονης τεχνολογίας και η αναβάθμιση του φωτισμού, καθώς και η εξασφάλιση πίστωσης 155.000 ευρώ για την αλλαγή του παρκέ με νέο προδιαγραφών FIBA.

Ο δήμαρχος Πεντέλης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και προκοπή στους αθλητές, και τόνισε ότι “ο αθλητισμός για τους νέους αποτελεί μέσο διαπαιδαγώγησης και διαμόρφωσης χαρακτήρα. Πρεσβεύει δε μια παγκόσμια κοινωνία που αναγνωρίζει το δίκιο και το τίμιο, με αρχές και αξίες, μια κοινωνία που αρμόζει να ζήσουν και να αναπτυχθούν τα παιδιά μας. Τους την οφείλουμε”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μούστρης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Άντα Μπούσουλα, Βασίλης Μπούρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κοντουλάκος, Αντώνης Καβουρίδης, Βασίλης Κωστόπουλος, οι τοπικοί σύμβουλοι Χρήστος Γκολετσόπουλος, Νίκος Οικονομίδης και Εύη Ευαγγελίου, εκπρόσωποι συλλόγων, γονείς και φίλοι των αθλητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet