Παραιτήθηκε ο Δ. Αποστολάκος από εντεταλμένος για τα αθλητικά θέματα του Δήμου Πεντέλης
Αθλητισμός

Παραιτήθηκε ο Δ. Αποστολάκος από εντεταλμένος για τα αθλητικά θέματα του Δήμου Πεντέλης

Την παραίτησή του από εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, καθώς και από πρόεδρος της επιτροπής αθλητικών του Δήμου Πεντέλης υπέβαλε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκος.

Ο κ. Αποστολάκος, στη σχετική επιστολή που απέστειλε προς τη δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, επικαλείται «αυξανόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις», που «δυσχεραίνουν την ενασχόλησή του» με τα αθλητικά θέματα του Δήμου.

Πάντως, η εν λόγω παραίτηση έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά τον «θόρυβο» που ξεσήκωσαν δημοσιεύματα για τον τρόπο χειρισμού των αθλητικών θεμάτων από πλευράς Δήμου Πεντέλης, τα οποία μάλιστα ο ίδιος ο κ. Αποστολάκος είχε διαψεύσει κατηγορηματικώς, δηλώνοντας ότι «σκοπεύουμε να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό και οι αντιδράσεις από κάποιους καλοθελητές δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο». 

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Αποστολάκος αναφέρει:

Σας γνωρίζω την παραίτηση μου από εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, καθώς και από πρόεδρος της επιτροπής αθλητικών του Δήμου Πεντέλης.

Οι ολοένα αυξανόμενες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις μου έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό καθημερινό πρόγραμμα, γεγονός που δυσχεραίνει την παράλληλη ενασχόλησή μου με τα θέματα του αθλητισμού στον Δήμο μας.

Ευχαριστώ τη δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου που με εμπιστεύτηκαν και εύχομαι κάθε επιτυχία.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet