Πεντέληθεν: Ανάγκες και προοπτικές του Α.Ο. Μελισσίων
Αθλητισμός

Πεντέληθεν: Ανάγκες και προοπτικές του Α.Ο. Μελισσίων

Τις ανάγκες και τις προοπτικές του Α.Ο. Μελισσίων αναλύει η παράταξη Πεντέληθεν, με αφορμή συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου Πεντέλης Γιώργου Κατσικογιάννη.

Σχετικά με την επίσκεψη αυτή η παράταξη αυτή επισημαίνει τα εξής:

Α.Ο. Μελισσίων, Ανάγκες και Προοπτικές

Με επιτυχία έγινε χθες, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Α.Ο. Μελισσίων και του υποψηφίου δημάρχου Πεντέλης Γιώργου Κατσικογιάννη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόταν από τα στελέχη της ομάδας Πεντέληθεν Ρένα Δαύλεια-Βλάχου, Σωτήρη Μαυρομάτη και Αντώνη Ηλιόπουλο.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Μελισσίων, Αντώνης Βρύσης, παρουσίασε τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί και τις χρονίζουσες ανάγκες του Ομίλου, όπως:

  • Κακή κατάσταση του γηπεδικού χώρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Ανεπάρκεια φωτισμού.
  • Φύλαξη των εγκαταστάσεων.
  • Προστασία της υγείας και ασφάλειας των αθλητών.
  • Ανεπαρκής οικονομική ενίσχυση.
  • Γραφειοκρατική δυστοκία για την εκταμίευση της εγκεκριμένης επιχορήγησης από την Περιφέρεια Αττικής για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατσικογιάννης εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του ιδίου και των στελεχών του στον οικείο χώρο του Αθλητισμού και συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τις προσπάθειές τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αθλουμένων, των φιλάθλων και τις δυσχέρειες της εποχής. 

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης τόνισε:

  • Η συνδρομή/στήριξη του ιδίου και της κίνησης Πεντέληθεν στην επίλυση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για την άμεση αντικατάσταση του χλοοτάπητα, θέμα πρώτης προτεραιότητας, ξεκινά από σήμερα.
  • Η επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων του Δήμου θα γίνεται με βάση σαφές ετήσιο πρόγραμμα και προϋπολογισμό. Για λόγους διαφάνειας τα σωματεία του Δήμου πρέπει να επιχορηγούνται με προτεραιότητα και κατάταξη, ανάλογα με την κατηγορία που συμμετέχουν και τον αριθμό των αθλητών/αθλουμένων τους.  

Η ευχάριστη έκπληξη που επιφύλαξε ο Γιώργος Κατσικογιάννης ήταν η ανακοίνωση:

  • Της εξασφάλισης από ιδιωτικό διαγνωστικό φορέα της Κάρτας Υγείας Αθλουμένου για τις δωρεάν απαραίτητες ιατρικές/διαγνωστικές εξετάσεις των αθλητών του Ομίλου. Το ετήσιο κόστος των εξετάσεων δεν θα επιβαρύνει τον Όμιλο ή τον προϋπολογισμό του Δήμου, αλλά θα αναληφθεί από τον ιδιωτικό φορέα.
  • Της ανάληψης από τον Δήμο του κόστους μετακινήσεων της ανδρικής ομάδας του Ομίλου.
  • Της αξιοποίησης πόρων του προϋπολογισμού του Δήμου για την συντήρηση – φύλαξη των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Ειδικότερα ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Ο χώρος του Αθλητισμού είναι ένας χώρος που υπηρετώ για χρόνια.

»Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρεθήκαμε σε έναν τέτοιο χώρο σήμερα και μπορέσαμε να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις για το αύριο του Α.Ο Μελισσίων. Συγχαίρω τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύπλευρη συνεισφορά τους  στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

»Συγχαίρω τους αθλητές του Ομίλου και τους εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.

»Ιδιαίτερα συγχαίρω τους γονείς των αθλητών και τους προπονητές/τεχνικούς/φροντιστές του Ομίλου, που είναι οι αφανείς στυλοβάτες της συνολικής αυτής προσπάθειας.  

»Θα είμαστε πάντοτε ενεργοί δίπλα τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet