Πεντέλη 2020: Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΑΜ «Φοίβος»
Αθλητισμός

Πεντέλη 2020: Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΑΜ «Φοίβος»

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου ΣΦΑΜ Φοίβος είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέλη 2020 και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Άντα Μπούσουλα, τον τοπικό σύμβουλο Μελισσίων Απόστολο Φραντζή και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Δέσποινα Μπασακάρου και Ηλία Ζαχαρόπουλο. Τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Παντελής Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Γεωργακόπουλος, ο γραμματέας, Κυριάκος Σιημητράς και το μέλος Μάκης Κωνσταντέλος.

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ενημέρωσαν λεπτομερώς για τη διαδρομή τους στα αθλήματα του βόλεϊ και του τένις, τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία του συλλόγου, τα οικονομικά μεγέθη του, την ιδιαιτερότητα του αθλήματος του βόλεϊ, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα συντήρησης των υποδομών και διάθεσης νέων χώρων για τα πολυπληθή τμήματα τους, καθώς και θέματα επιχορηγήσεων από τον Δήμο.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Παλαιοδήμος αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου του συλλόγου και τις μεγάλες επιτυχίες του, εξέφρασε τη στήριξη του στον σωματειακό αθλητισμό, την ανάγκη διάθεσης επιχορηγήσεων από τον Δήμο ανάλογα με το μέγεθος των δραστηριοτήτων του συλλόγου, με έγκαιρο προγραμματισμό τους, και της πλήρους αξιοποίησης όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου. Τέλος, δεσμεύτηκε για την επαναλειτουργία του αθλήματος του τένις σε επίπεδο σωματειακού αθλητισμού και την ανάπτυξη αγωνιστικών τμημάτων τένις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet