Σαν το παλιό καλό κρασί οι Γυναίκες του ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Σαν το παλιό καλό κρασί οι Γυναίκες του ΚΑΟ Μελισσίων

Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα τη βρει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η αρχηγός της ομάδας, Κέλλυ Καραβέλη, η οποία προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, θα αγωνιστεί για μία ακόμα χρονιά με τα πορτοκαλί, ενώ παραμένουν στην ομάδα οι Άννυ Κοιλιαρίδη (5η χρονιά), Μάρια Καπερώνη (5η χρονιά), Πόπη Ζακυνθινού (6η χρονιά), Χρύσα Δούρου (Ακαδημίες) και Μαρία Χριστακοπούλου (2η χρονιά).

Στην «οικογένεια» του ΚΑΟ Μελισσίων έχει ήδη προστεθεί η Κική Καλημέρη (20 ετών) και η Εύη Τζουγκράκη (18 ετών). Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, έτσι ώστε, μαζί με νεαρές αθλήτριες προερχόμενες από τις Ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων, να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τις αθλήτριες Ματίνα Αστραντίνη, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Ραφαέλα Πολίτη, για την προσφορά τους στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και τους εύχεται καλή επιτυχία με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet