Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκαν οι Άνδρες και οι Γυναίκες του ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκαν οι Άνδρες και οι Γυναίκες του ΚΑΟ Μελισσίων

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται από τη Δευτέρα η ανδρική ομάδα των Μελισσίων και ως «πρωτάρηδες» στις Εθνικές κατηγορίες υπάρχει πολύ όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η διοίκηση, σε συνεργασία με τον κόουτς Σταϊκόπουλο, ακολουθεί το πλάνο που χάραξε πριν δύο χρόνια για την καθιέρωση της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Χαντζόπουλος, γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας, δηλώνει σχετικά στον ιστότοπο του ΚΑΟΜ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στη Γ’ Εθνική. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό της ομάδας και προσθέσαμε νέους ταλαντούχους παίκτες, αλλά και κάποιος έμπειρους από τις Εθνικές κατηγορίες, προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο που να παίζει ωραίο, σύγχρονο και ελκυστικό μπάσκετ. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στις Εθνικές κατηγορίες, κάτι που ήδη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια και η γυναικεία μας ομάδα, στοχεύοντας πάντα στο κάτι παραπάνω και διεκδικώντας αυτό που μας αναλογεί. Εύχομαι μια καλή αθλητική χρονιά σε όλους».

Παράλληλα, την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Α2 ξεκίνησε και η γυναικεία ομάδα. Οι αθλήτριες του ΚΑΟΜ την Τρίτη (22/8) συγκεντρώθηκαν στο Νέο Κλειστό Μελισσίων και προπονήθηκαν υπό της οδηγίες της coach Μαργαρίτας Μάλαμα, μέσα σε ευχάριστο κλίμα. «Παίκτριες και προπονητικό επιτελείο έδειξαν αισιόδοξοι, αλλά πάνω από όλα διάθεση και όρεξη για δουλειά και γεμάτοι ενέργεια για την επίτευξη των στόχων» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της ομάδας στην ιστοσελίδα της.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γ. Χαντζόπουλος, τόνισε ότι «στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να παίζει καλό μπάσκετ, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τη δουλειά να ενσωματωθούν στο σύνολο περισσότερα νέα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες των Μελισσίων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet