Στη γυναικεία ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων παραμένει ο προπονητής Παντελής Καλογερόπουλος
Αθλητισμός

Στη γυναικεία ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων παραμένει ο προπονητής Παντελής Καλογερόπουλος

H διοίκηση του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου (ΚΑΟ) Μελισσίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Παντελή Καλογερόπουλο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή πορείας του συλλόγου που έχει να κάνει με την προσθήκη νέων σε ηλικία αθλητριών στην ομάδα, είτε προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, είτε έρχονται από άλλες ομάδες βρίσκοντας στα Μελίσσια την ευκαιρία για δουλειά, εξέλιξη και διάκριση, θα συνεχίσει να είναι ένας από τους βασικούς άξονες της προσπάθειας που ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Σημαντικό στοιχεία του όλου εγχειρήματος, είναι το υγιές πλαίσιο που έχει στηθεί, όντας μη παρεμβατικό και με σωστούς κανόνες.

Ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Τιμή μου που η ομάδα των Μελισσίων με εμπιστεύεται και πάλι! Για εμάς ξεκινά μια χρονιά η οποία αποτελεί προέκταση της προηγούμενης που δεν ξεκίνησε ποτέ. Ο σκοπός παραμένει ο ίδιος: να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και η εικόνα μας να μοιράζει χαμόγελα, κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη μετά από όλο αυτό που περάσαμε! Υγεία σε όλον τον κόσμο και καλή σεζόν, τα υπόλοιπα εντός παρκέ!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet