Στόχος για τον ΚΑΟ Μελισσίων η πρωταγωνιστική πορεία
Αθλητισμός

Στόχος για τον ΚΑΟ Μελισσίων η πρωταγωνιστική πορεία

Ο ΚΑΟ Μελισσίων καλωσορίζει στην οικογένειά του τους αθλητές Λάμπρο Μπάρτζο (1983 – ΑΓΕ Ζακύνθου), Παντελή Καλογερόπουλο (1992 – ΑΣ Παπάγου), Γιώργο Τζωρτζόπουλο (1993 – Μαρκόπουλο), Γιάννη Κωτίδη (1994 – Πανερυθραϊκός) και Γιώργο Κύριο (1992 – Α.Ο. Ζωγράφου).

Στην ομάδα παρέμειναν οι Βαγγέλης Δήμος, Θανάσης Κοντός, Δημήτρης Παπαμιχαήλ και προωθήθηκαν οι Παύλος Γαλακτερός (1997), Βασίλης Κυπαρίσης (1997) και Γιάννης Λαουρδέκης (1997) από την εφηβική ομάδα η οποία τη χρονιά που πέρασε κατέκτησε την 4η θέση στην Α΄ κατηγορία εφήβων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Καλοθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να συμπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ της ομάδας η οποία έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους.

Με την καθοδήγηση του head coach Στέλιου Σταϊκόπουλου και του συνεργάτη του Γιάννη Ψυχογιόπουλου, η ομάδα ξεκινά τη φετινή χρονιά με, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μεγάλη πίστη και αισιοδοξία για μια πρωταγωνιστική πορεία με στόχο την άμεση επάνοδο στην Α΄ Κατηγορία αλλά και τη δημιουργία μιας ομάδας ικανής να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια, συνεχίζοντας να υποστηρίζει με συνέπεια το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέα παιδιά με όρεξη και κίνητρο».

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των στόχων αυτών θα έχει ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Καλαϊτζής, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet