Συνάντηση Α. Παλαιοδήμου και Α. Μπούσουλα με τη διοίκηση της Α.Ε. Πεντέλης
Αθλητισμός

Συνάντηση Α. Παλαιοδήμου και Α. Μπούσουλα με τη διοίκηση της Α.Ε. Πεντέλης

Συνάντηση με τον πρόεδρο, Δημήτρη Μάντζιο και τον αντιπρόεδρο, Νικόλαο Χαρτοματσίδη, της Α.Ε. Πεντέλης είχε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέλη 2020, υποψήφιος δήμαρχος Άγγελος Παλαιοδήμος, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Άντα Μπούσουλα.

Στην συνάντηση έγινε πλήρης ενημέρωση για την ιστορία, τη λειτουργία, τις επιτυχίες και τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα συντήρησης των υποδομών και επιχορηγήσεων από τον Δήμο, καθώς και για την ανάγκη διάθεσης νέων χώρων στα όρια των Δ.Κ. Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Παλαιοδήμος, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου του συλλόγου, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον σωματειακό αθλητισμό, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη διάθεσης επιχορηγήσεων από τον Δήμο ανάλογα με το μέγεθος των δραστηριοτήτων του συλλόγου, με έγκαιρο προγραμματισμό τους, στην πλήρη αξιοποίηση όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου, καθώς και την ανάγκη ολιστικής – «και όχι κατ’ επιλογήν» – προσέγγισης στα θέματα αθλητικής πολιτικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet