Συνάντηση της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή με τον Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων
Αθλητισμός

Συνάντηση της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή με τον Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων

Στο πλαίσιο των επαφών με συλλόγους και φορείς του Δήμου Πεντέλης, μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Αποστολάκο και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Γεωργανά, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου και συζήτησε με τα μέλη του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο αυτό των ελλείψεων της κτηριακής υποδομής.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης, δήλωσε:

«Ο σωματειακός αθλητισμός στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη χρόνια τώρα έχει δείξει δείγματα της πολύ καλής δουλειάς που κάνει, προσφέροντας υγιή διέξοδο στα παιδιά μας και “κτίζοντας” τους αυριανούς πρωταγωνιστές σε πολλά αθλήματα. Ωστόσο, αυτόν τον αγώνα τον δίνει μόνος του, αφού η δημοτική αρχή – πέραν από κάποιες “τυπικές” επιχορηγήσεις προς τα αθλητικά σωματεία – ελάχιστη ουσιαστική συμβολή έχει να επιδείξει στην ενίσχυση του Αθλητισμού στον Δήμο, στα δύο τελευταία χρόνια της διοίκησής της.

»Η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή θα συνεχίσει τις επαφές της με το δυναμικό αυτό κομμάτι της πεντελιώτικης κοινωνίας, ώστε να καταγράψει τα προβλήματα, να “αφουγκραστεί” τα οράματα και τους στόχους και, κυρίως, να καταρτίσει τις στοχευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις της, που θα δώσουν στον σωματειακό αθλητισμό του Δήμου Πεντέλης τα κίνητρα και την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχει το δικό του προσωπικό “ρεκόρ”.

»Η Νέα Γενιά είναι αυτή που μπορεί και θα συμβάλλει στη Νέα Αρχή στον Δήμο μας και πρέπει να της δώσουμε οτιδήποτε χρειάζεται για την υγιή ανάπτυξή της…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet