Συνάντηση υποψηφίου δημάρχου Λ. Κοντουλάκου με το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων
Αθλητισμός

Συνάντηση υποψηφίου δημάρχου Λ. Κοντουλάκου με το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων

Συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων πραγματοποίησε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων.

Ο κ. Κοντουλάκος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις του ΑΟΜ. Στη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκαν οι ελλείψεις και τα προβλήματα του γηπέδου που στεγάζει τα τμήματα του συλλόγου.

Από τη μεριά του ο κ. Κοντουλάκος δήλωσε ότι σκοπός της επίσκεψής του δεν είναι να υποσχεθεί τα πάντα με στόχο την προσέλκυση ψήφων, αλλά επισήμανε ότι στοχεύει σε μια στενή συνεργασία με τους συλλόγους του Δήμου με στόχο την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την περαιτέρω ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στα μέλη του συλλόγου η πρόταση του Λευτέρη Κοντουλάκου για τη θεσμοθέτηση ετήσιας επιχορήγησης προς όλους τους συλλόγους με αντικειμενικά κριτήρια (αριθμός τμημάτων, αριθμός αθλητών, κατηγορία αγωνιστικών ομάδων), με πόρους του Δήμου, αλλά και με έσοδα από εκδηλώσεις (π.χ. συναυλίες) που μπορεί να διοργανώνει ο Δήμος με στόχο την οικονομική στήριξη των ομάδων. Επιπρόσθετα, ο κ. Κοντουλάκος αναφέρθηκε στη δυνατότητα προσέλκυσης επιπλέον οικονομικών πόρων προς όφελος των συλλόγων και των αθλητικών εγκαταστάσεων από την ορθή διαχείριση διαφημιστικών πλαισίων στους αθλητικούς χώρους μετά από διενέργεια ανάλογου δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού.

Επίσης, ο κ. Κοντουλάκος στάθηκε στο ζήτημα της διαφύλαξης της υγείας και της ασφάλειας των αθλητών, αλλά και στην ανάγκη τακτικής παρακολούθησής τους, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση ο Δήμος με δική του μέριμνα να διοργανώνει εργομετρικούς ελέγχους (εργομετρικά τεστ) και πελματογραφία για το σύνολο των αθλητών.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΜ ανανέωσαν το ραντεβού τους στη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου πριν το Πάσχα, μεταξύ της ομάδας του ΑΟΜ και της ομάδας της ΣΤΑΣΥ, παίκτης της οποίας είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κώτσης, επί χρόνια παίκτης της ομάδας του ΑΟΜ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet