Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων
Αθλητισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων (ΑΟΜ) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, παρέστη στην εκδήλωση μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής Φώτη Χρυσικό, τον οποίο ευχαρίστησε δημοσίως ως εκπρόσωπο της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, για τη χρηματοδότηση του έργου αντικατάστασης του τάπητα του Γηπέδου της Δ.Κ. Μελισσίων, έργο για το οποίο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, σύντομα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος έδωσε, επίσης, συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΑΟΜ για το έργο και την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης. Επιπλέον, δήλωσε τη συμπαράστασή του στον Σύλλογο και ευχήθηκε στον πρόεδρο, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους προπονητές, στους αθλητές και στις οικογένειές τους υγεία, δύναμη και επιτυχίες στους στόχους τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, ο τοπικός σύμβουλος Μελισσίων, Γιώργος Μαγιάτης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, το μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, Ελευθερία Σάλαρη-Αλαμάρα και ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Παναγιώτης Γκατζόλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμητρα Κεχαγιά, Δημήτρης Σταυρόπουλος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Γεωργία Μητροπούλου, Βλάσσης Σιώμος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, οι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων, Νίκος Δροσάτος, Απόστολος Φραντζής, ο τοπικός σύμβουλος Πεντέλης, Γιάννης Ζούνης, το μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, Κώστας Αποστολίδης, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ, Αιμιλία Λεονταρίτου, τα μέλη Δ.Σ. της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σέβη Πάχνη, Ηλίας Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet