Τη νίκη του Νεοπεντελικού επί του Λαρισαϊκού παρακολούθησε ο Δ. Στεργίου
Αθλητισμός

Τη νίκη του Νεοπεντελικού επί του Λαρισαϊκού παρακολούθησε ο Δ. Στεργίου

Με 3-1 νίκησε ο Νεοπεντελικός τον Λαρισαϊκό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 σε ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Η ομάδα επιχειρεί να “πλασαριστεί” στην πρώτη τριάδα και να διεκδικήσει την άνοδο στην ΄ ΕΠΣΑ, ενάντια σε Κεραυνό Πετρούπολης, Χαλκηδονικό και τις υπόλοιπες ομάδες που τον ακολουθούν στην βαθμολογία. Οι Νεοπεντελιώτες φιγουράρουν ήδη στην τρίτη θέση, έχοντας 20 βαθμούς.

Το σκορ για τους Νεοπεντελιώτες άνοιξε στο 18′ με κεφαλιά ο Σταμάτης και στο 24′ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 34΄ με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Λώλου.

Στο δεύτερο μισό, οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 51′ χάρις τον Μαντατζή και να χάσουν δύο παίκτες με κόκκινη κάρτα (78′ Ανδρέου και 89′ ο Ζαφείρης).

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Μυλωνάκης Κ., Πρίντζιος Α.

Νεοπεντελικός: Καραγεώργος, Πολίτης, Μπουλούκος, Δέκος, Λώλος, Δαλέκος, Σταμάτης (57′ λ.τρ. Κόπανος), Σγαντσός (73′ Αντωνόπουλος), Σαγματόπουλος Γ., Χαλιλάι (83′ Σαγματόπουλος Σ.), Αλεξανδράκης.

Λαρισαϊκός: Παπαγιαννόπουλος, Μπελαλής, Ζαφείρης, Λαθύρης, Ανδρέου, Τουρμάνης, Γκέργκι, Μέξη (90′ Νικολαΐδης), Κοσμάς (77′ Σιούρτος), Μαντατζής, Κώτσης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης παρακολούθησε τον αγώνα δηλώνοντας πως στηρίζει κάθε αθλητική προσπάθεια που πραγματοποιείται από τους Συλλόγους της πόλης καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «ως διά βίου αθλητής ο ίδιος αναγνωρίζει τη σημασία της αδιάκοπης επαφής με τον αθλητισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet