Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Πεντέλης
Αθλητισμός

Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Πεντέλης

Εκδήλωση τιμής για τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο διοργανώθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, επέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου στον άνθρωπο που ανέδειξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα σε διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο «Μίμης Δομάζος, Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο ίδιος ο Μίμης Δομάζος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Οικονομόπουλος, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης, και ο εκδότης Άρης Ξυντάρας, ενώ τον συντονισμό είχε η κα Πόπη Δομάζου.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών τίμησε τον δήμαρχο Πεντέλης απονέμοντάς του αναμνηστικό αγαλματίδιο για την προσφορά του στο άθλημα της Ιππασίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο γενικός επιθεωρητής Στρατού και Β΄ υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος, Νικόλαος Μανούρης, ο περιφερειάρχης Π.Σ. Αττικής, υποστράτηγος, Κωνσταντίνος Γιόβας, η διοικητής Α.Τ. Μελισσίων, Αικατερίνη Δούκα, ο προϊστάμενος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, πυρονόμος, Νικόλαος Λιάκος, ο αναπληρωτής διοικητής Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ», Ιωάννης Μιχαλακούκος, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Καζάκος, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Γεώργιος Μουαμελετζής, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παναγιώτης Μούστρης, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ζώης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet