Παραδόθηκε προς χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο στη Δ.Κ. Ν. Πεντέλης
Αθλητισμός

Παραδόθηκε προς χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο στη Δ.Κ. Ν. Πεντέλης

Παραδόθηκε και πάλι προς χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Πεντέλης μετά την ολοκλήρωση και την παράδοση -τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, από τον εργολάβο- στον Δήμο Πεντέλης του έργου αντικατάστασης του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ.

Η αντικατάσταση του δαπέδου έγινε μετά από ενέργειες του Δήμου Πεντέλης και με κονδύλια που διέθεσε η Περιφέρεια Αττικής.

Σύντομα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του δαπέδου που αποξηλώθηκε από το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης στο δάπεδο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Λυκείου Μελισσίων. Έτσι, με την ολοκλήρωση και του έργου αυτού, που αναμένεται να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, ο Δήμος θα διαθέτει τέσσερις σύγχρονους κλειστούς χώρους άθλησης και αγώνων, δύο στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και από έναν στις Δημοτικές Κοινόητες Ν. Πεντέλης και Πεντέλης.

«Με πλήρη και συνεχή έλεγχο και συντονισμό του Δήμου πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη σωστή αξιοποίηση των χώρων αυτών από τους Αθλητικούς Συλλόγους που έχουν αναλάβει την προώθηση των αθλημάτων τους  στους χώρους αυτούς» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet