Συνάντηση δημάρχου με τους αθλητικούς συλλόγους Δήμου Πεντέλης
Αθλητισμός

Συνάντηση δημάρχου με τους αθλητικούς συλλόγους Δήμου Πεντέλης

Με εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Πεντέλης συναντήθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2016, στο δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ Βασίλειος Μπούρας, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρυσούλα Ντούρη και εκπρόσωποι από τους  Αθλητικούς Συλλόγους :  Α.Ε. Πεντέλης, ΚΑΟΜ, Καλλισιακός, Φοίβος, Αστέρας Μελισσίων, ΓΑΣ, ΜΑΟ, Αθλητική Ένωση Ποντίων Μελισσίων, Αθλητικός Όμιλος «Ζωή».

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι «αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αθλητισμού αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της προσφοράς τους στην πόλη, αφού ο Αθλητισμός πλάθει χαρακτήρες, ανθρώπους και διαμορφώνει συμπεριφορές».

Βασικοί πυλώνες της στρατηγικής του Δήμου στον τομέα του Αθλητισμού είναι, όπως σημείωσε ο δήμαρχος, ότι ο Αθλητισμός στην πόλη γίνεται μέσω των συλλόγων, ότι ο Δήμος θα καθορίζει τη γενική στρατηγική, με εκτελεστικό και συντονιστικό φορέα τον ΟΠΑΘ και με αυτονομία-αυτάρκεια για την κάθε Δημοτική Κοινότητα.

Κύρια θέματα της συνάντησης ήταν η παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων και των υπόλοιπων αθλητικών χώρων του Δήμου στους αθλητικούς συλλόγους, καθώς και η παραχώρηση αύλειων και αθλητικών χώρων που ανήκουν σε σχολικές μονάδες.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν απόψεις προτάσεις και προβληματισμούς σε θέματα συνεργασίας,  διάθεσης και συντηρήσεων των αθλητικών χώρων.

Τέλος, ο δήμαρχος είπε ότι πρέπει οι σύλλογοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση όλων των αθλητικών  χώρων του Δήμου, να μεριμνούν για την καθαριότητα, την ευταξία και κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών, ώστε, όπως επισήμανε, «σε πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας να προάγεται ο αθλητισμός στην πόλη».

Ο δήμαρχος, κλείνοντας, τόνισε ότι «η επιτυχία ξεκινάει μετά την υλοποίηση της ευχής του: Κανένα ατύχημα στους αθλητικούς χώρους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet