Νίκη του Νεοπεντελικού με 1-0 επί του Τριφυλλιακού
Αθλητισμός

Νίκη του Νεοπεντελικού με 1-0 επί του Τριφυλλιακού

Ο Νεοπεντελικός δεν πτοήθηκε απέναντι στον Τριφυλλιακό στην Κυριακάτικη αναμέτρηση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, η οποία έλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, πήρε τη νίκη με 1-0 και σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά 2010.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ με κεφαλιά του Κώτση στο 63΄ κι αφού είχαν χάσει κάμποσες ευκαιρίες να σκοράρουν νωρίτερα, με χαρακτηριστικότερες αυτές των Μαρουλίδη και Γεωργατζέλη. Αντιθέτως, όπως πιέστηκαν από τους αντίπαλους επιθετικούς είχαν τον Καραλή να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποτρέπει κάθε κίνδυνο.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Αργυρός – Καδδάς

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής, Φιλιππής, Χειλάς (59’ Κώτσης), Μπουλούκος, Τριανταφύλλου, Κολοβός, Παρασκευόπουλος (55’ Κάππος), Τσώνης, Μαρουλίδης, Γεωργατζέλης (70’ Σαγματόπουλος), Τζήμας.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Μπίτζης, Ιωαννίδης (83’ Ρέντζελος), Κατσούλης, Γκούντος, Γούμενος, Κουτρομπίλας (77’ Κωνσταντίνου), Παυλόπουλος (72’ Αμανατίδης), Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Ζάχαρης, Αγγελόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet