Εκτός Κυπέλλου ΕΠΣΑ στα πέναλτι τα Μελίσσια – VIDEO
Αθλητισμός

Εκτός Κυπέλλου ΕΠΣΑ στα πέναλτι τα Μελίσσια – VIDEO

Εκτός της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έμειναν τα Μελίσσια αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Καματερού.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι, αν και η πρώτη καλή φάση έγινε από τον Φακή στο 7΄ το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε με όμορφη απόκρουση ο Μητρούσης. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα ήταν η ομάδα του Καματερού που άνοιγε το σκορ με κοντινό σουτ του Άγκολι.

Το υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου πέρασε με φλύαρη υπεροχή των φιλοξενουμένων.

Στην επανάληψη η απόδοση της ομάδας των Βορείων Προαστίων ανέβηκε και δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση, με κυριότερη αυτή στο 47΄ οπότε χρειάστηκε και πάλι να επέμβει ο Μητρούσης για να αποκρούσει το φάουλ του Καρβούνη. 

Στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τη ζημιά για τα Μελίσσια, όταν το σουτ του Γ. Καλογερόπουλου απέκρουσε ο Νικολάου και στην επαναφορά ο Κανατσέλης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83΄ ένα μοιραίο λάθος των παικτών του Καματερού, που γύρισαν λάθος την μπάλα προς τα πίσω, έδωσαν την ευκαιρία στον Κοβό να ισοφαρίσει το σκορ με ένα όμορφο σουτ, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στο έξτρα χρόνο δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με εξαίρεση την ευκαιρία με τον Λαμέ (είχε μπει ως αλλαγή στο 86΄) που ξεχύθηκε γρήγορα μέσα στην περιοχή των Μελισσίων, αλλά ο Νικολάου με έξοδο του έκλεψε την μπάλα.

Με αυτά και με εκείνα η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι ήταν αυτή που έκρινε τον νικητή, με τα Μελίσσια να αδυνατούν να εκμεταλλευτούν τις δύο αστοχίες παικτών του Καματερού (χτυπούσαν πρώτοι) και τελικώς να χάσουν με τον Γκίκα το τελευταίο και κρίσιμο πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι

0-1 ευστόχησε ο Καλογερόπουλος Ι.
1-1 ευστόχησε ο Καρβούνης
1-1 αστόχησε ο Καλογερόπουλος Γ.
1-1 αστόχησε ο Πάσσαρης
1-2 ευστόχησε ο Λιόνας
2-2 ευστόχησε ο Λυμπούσης
2-3 ευστόχησε ο Κοντόσταυλος
3-3 ευστόχησε ο Λάνη
3-4 ευστόχησε ο Μητρούσης
4-4 ευστόχησε ο Νικολάου
4-4 αστόχησε ο Άγκολι
4-4 αστόχησε ο Τσουκαλάς
4-5 ευστόχησε ο Ξενάκης
4-5 αστόχησε ο Γκίκας

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάτσουλης, με βοηθούς τους Νυδριώτη, Τζανής.

Μελίσσια: Νικολάου, Γκίκας, Λάνη, Πάσσαρης, Καρβούνης, Δήμος Κωσταντάκης (37΄ Παπαχρήστος), Λάμδας, Αποστολόπουλος (46΄ Λυμπούσης), Τσουκαλάς, Φακής (37΄ Κοβός).

Καματερό: Μητρούσης, Κοντόσταυλος, Μάλλης, Ξενάκης, Σκέμπι, Καλογερόπουλος Ι., Παναγιωτόπουλος (86΄ Λαμέ), Τσιργιώτης (46΄ Λιόνας), Αθανασόπουλος (58΄ Κανατσέλης) , Καλογερόπουλος Γ., Άγκολι.

Το video και η φωτό είναι από την ιστοσελίδα της ομάδας του Καματερού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet