Μηνιαία συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με αθλητικούς – πολιτιστικούς συλλόγους
Αθλητισμός

Μηνιαία συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με αθλητικούς – πολιτιστικούς συλλόγους

Η μηνιαία συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με τους εκπροσώπους των Αθλητικών και των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2016, στο δημαρχείο Πεντέλης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, εκπρόσωποι από τους Αθλητικούς Συλλόγους: ΑΟΜ – Νεοπεντελικός Α.Ο. – Α.Ε. Πεντέλης – ΚΑΟΜ – Καλλισιακός – Φοίβος – Αστέρας Μελισσίων – ΓΑΣ – ΜΑΟ – Αθλητική Ακαδημία «Άθλος» – Αθλητικός Όμιλος «Ζωή» και εκπρόσωποι από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Ένωση Ποντίων Μελισσίων – Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε – Πελοποννησίων – Σωματείο Πολιτιστικής Κίνησης Βορ. Προαστίων – Λαλητάδες – Ένωση Μικρασιατών – Σύνδεσμος Φιλίας των Εθνών – Σύνδεσμος Μικρασιατών – Λαογραφικός Σύλλογος Μελισσίων – Σύλλογος Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον πολιτισμό και τον αθλητισμό του τόπου και για την υλοποίηση της ευχής του, η οποία είναι, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «κανένα ατύχημα στους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, «στρατηγική της διοίκησης του Δήμου είναι ότι ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός στην πόλη μας να γίνεται μέσω των συλλόγων, υπό την αιγίδα του Δήμου, με εκχώρηση της χρήσης των εγκαταστάσεών του σε συλλόγους και φορείς του Δήμου Πεντέλης, με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΘ, με αυτονομία-αυτάρκεια για την κάθε Δημοτική Κοινότητα, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση».

Βασική στόχευση του Δήμου είναι, όπως σημειώθηκε, η προώθηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, η αλλαγή του τάπητα του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Μελισσίων και η κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, καθώς και η ανάπτυξη και αξιοποίηση όλων των Πολιτιστικών Κέντρων του Δήμου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα παραχώρησης και συντήρησης αθλητικών και πολιτιστικών χώρων του Δήμου, οικονομικά και επικοινωνιακά θέματα των συλλόγων.

Παράλληλα, τονίστηκε από τον δήμαρχο ότι «μέσω της συνεργασίας και των καλών σχέσεων μεταξύ των συλλόγων, επιλύονται ομαλά όλα τα προβλήματα και κυρίως αναπτύσσονται τα ιδεώδη του πολιτισμού και του αθλητισμού».

Κλείνοντας τη συνάντηση ο δήμαρχος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους εκπροσώπους των συλλόγων και τόνισε ότι «πάντα θα είναι δίπλα τους στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις το έργο και τον αγώνα τους για την προώθηση του Πολιτισμού και του Αθλητισμού στον τόπο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet