Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία Πεντέλης είχε ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία Πεντέλης είχε ο δήμαρχος

Την Τρίτη  15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πεντέλης η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη με τους εκπροσώπους των προεδρείων Αθλητικών  Συλλόγων του Δήμου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ Δημήτρης Αποστολάκος και εκπρόσωποι από τους Αθλητικούς Συλλόγους: ΚΑΟΜ – ΦΟΙΒΟΣ – Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ – ΣΕΙΡΙΟΣ – ΓΑΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ – ΜΑΟ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ.

Ο δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τόνισε τον σημαντικό ρόλο του Αθλητισμού, “αφού μέσα από αυτόν διαμορφώνονται προσωπικότητες και πλάθονται συμπεριφορές”, όπως είπε.

Συγχρόνως, ενημέρωσε για τους τρεις αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν στη Δ.Κ. Πεντέλης και συγκεκριμένα:

  • Στις 17 Ιανουαρίου: «Αγώνας Δρόμου επί ανωμάλου εδάφους – ENERGY RUN».
  • Στις 31 Ιανουαρίου: «Αγώνας Δρόμου – PITA RACE».
  • Στις 17 Απριλίου: «3ο ATTIKA RUN AND FUN GRAND PRIX».

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς θέματα – προβλήματα που τα συμμετέχοντα Σωματεία έθεσαν και δόθηκαν ή προωθήθηκαν λύσεις.

Κλείνοντας,ο δήμαρχος Πεντέλης έκανε εκτενή ενημέρωση για την επόμενη  συνεδρίαση του Συμβουλίου Παραβατικότητας, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, αλλά και για τον αγώνα που κάνει για να παραμείνουν τα Αστυνομικά Τμήματα στον Δήμο, ζητώντας την στήριξη και  συνδρομή όλων των Συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet