Σαρωτικός ο Νεοπεντελικός 3-0 τη Θύελλα Περιστερίου
Αθλητισμός

Σαρωτικός ο Νεοπεντελικός 3-0 τη Θύελλα Περιστερίου

Σε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνισή του, ο Νεοπεντελικό νίκησε με 3-0 τη τη Θύελλα Περιστερίου και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημοσθένη Σταμάτη θα μπορούσε, μάλιστα, να είχε διευρύνει το σκορ,  αφού μεταξύ άλλων έχασε πέναλτι, ενώ είχε και δοκάρι.

Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει από το 30΄ αν ο Σγαντσός είχε ευστοχήσει στο κτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε. Τελικώς, έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 40΄,  οπότε ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ και ο Δέκος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 58΄, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Σταμάτης, με έξοχη μπαλιά, βρήκε τον Σαγματόπουλο Γ. που με πλασέ έκανε το 2-0.

Άτυχος αποδείχθηκε ο Σγαντσός και στο 70΄ οπότε σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 88΄ ο Σαγματόπουλος Σ. βρήκε τον Αγαπητό που με προβολή έκανε το τελικό 3-0.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραγεώργος, Πολίτης, Αντωνόπουλος, Δέκος, Λώλος, Στυλιανέσης (80΄ Κόπανος), Σταμάτης, Σγαντσός, Σαγματόπουλος Γ. (62΄ Αγαπητός), Χαλιλάι (85΄ Σαγματόπουλος Σ.), Αλεξανδράκης.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σολωμός, Μενσελάρι (61΄ Τόκας), Γκιάτα, Χατζηδρόσος, Καραμπίκας, Παναγιώτη, Ορούτσι, Κοντογιάννης, Δημόπουλος (55΄ Μάτας), Ντίμο, Παπαθανασίου (70΄ Κασιδιάρης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet