Ισοπαλία 2-2 για Νεοπεντελικό και Ν. Σμύρνη
Αθλητισμός

Ισοπαλία 2-2 για Νεοπεντελικό και Ν. Σμύρνη

Σαφώς ανώτερος από τη γηπεδούχο Νέα Σμύρνη, ο Νεοπεντελικός πήρε πολύτιμη ισοπαλία (2-2), σε μία αναμέτρηση με πολύ πάθος.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 27΄  με σουτ του Πολυμερόπουλου, αλλά το ματς “πήρε φωτιά” στο δεύτερο μέρος, με τον Σγαντσό να κάνει το 1-1 στο 49΄ και τη Νέα Σμύρνη να μένει με 10 παίκτες  στο 66΄, αφού ο Μάλλιαρης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ΄ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι να προηγηθούν στο 78΄ με απίστευτο σουτ του Πολυμερόπουλου, αλλά ο Νεοπεντελικός δεν είχε πει την τελευταία λέξη του και στο 82΄ ο Στάθης Κάππος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο… πλεκτό.

Μετά και τη 13 αγωνιστική ο Νεοπεντελικό παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ (1ος όμιλος), με 30 βαθμούς.

Νέα Σμύρνη: Σφυρίδης, Γκιόνι, Μάλλιαρης, Βολικάκης, Γκόρι, Δουρούκης, Θεοδωράκης (63΄ Μυλωνάς), Πολυμερόπουλος, Μύτας, Χρυσανθακόπουλος, Γιουσέφ (63΄ Δημητρακόπουλος)

Νεοπεντελικός: Καραγιώργος, Αλεξανδράκης (83΄ Αντωνόπουλος), Δέκος, Λώλος, Κάππος, Σταμάτης, Σγαντσός, Σαγματόπουλος Γ. (70΄ Μαρουλίδης), Χαλιλάι, Κωνσταντάκης (65΄ Σαγματόπουλος Σ.)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet