Έχασαν βαθμούς στην έδρα τους τα Μελίσσια από τον Άρη Πετρούπολης
Αθλητισμός

Έχασαν βαθμούς στην έδρα τους τα Μελίσσια από τον Άρη Πετρούπολης

Δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την 16 αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ τα Μελίσσια και να νικήσουν τον Άρη Πετρούπολης, “σκαρφαλώνοντας” στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αντιθέτως, υποχρεώθηκαν σε ήττα εντός έδρας με 1-0 και παρέμειναν στην 5η θέση με 28 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν τις περισσότερες φάσεις του αγώνα, ξεκινώντας από το 12ο λεπτό, οπότε το σουτ του Ρετζόφ πέρασε ελάχιστα άουτ, για να ακολουθησουν οι φάσεις στο 16΄ (ο Νικολάου αποκρούει δύσκολα σουτ του Ζούκα), στο 18΄ (νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Νικολάου σε τετ α τετ με τον Τζαμαλή), στο 38΄ και 44΄ (και πάλι ο Νικολάου “λέει όχι” στα σουτ των Παούρη και Ρετζόφ) και μόνο στο 66΄ ο πορτιέρο των γηπεδούχων χάνει τη μάχη από τον Ζούκα, που προλαβαίνοντας την έξοδό του, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο τερματοφύλακας του Άρη χρειάστηκε μόνο μία φορά να επιδείξει τις ικανότητές του, στο 74, όταν εξουδετέρωσε δυνατό σουτ του Δήμου, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρ’ ολίγο να κάνουν το 0-2 στο 88΄ με το σουτ του Ρετζόφ να “ξύνει” το κάθετο δοκάρι.

Η κακή μέρα ολοκληρώθηκε για τα Μελίσσια με την αποβολή του Νίκα στο 92΄ για απρεπή συμπεριφορά στους φιλάθλους.

Μελίσσια: Νικολάου, Σιαδήμας, Πολυδωρόπουλος, Τσούπανος, Στέλλας, Νίκας, Πίστας, Θεοδωρής (46΄ Καλημέρης), Κοβός (68΄ Δήμος), Παπαχρήστος (46΄ Δελμαδώρος), Λυμπούσης.

Άρης Πετρούπολης: Αποστόλου, Ντούλας, Τζαμαλής (91΄ Φλώρος), Στρατής, Μουρτζάκης, Μπουφίδης, Ρετζόφ, Παούρης, Ζούκας, Νίκολι, Αντωνόπουλος (75΄ Κουνάδης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet