Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Α.Ε. Πεντέλης έκοψε ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Α.Ε. Πεντέλης έκοψε ο δήμαρχος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Ε. Πεντέλης την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος και έκοψε την πίτα, τόνισε τη σπουδαιότητα του αθλητισμού και αναφέρθηκε στα δύο έργα που αφορούν στον χώρο, στην αλλαγή του δαπέδου του Κλειστού Γυμναστηρίου της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και στην ολοκλήρωση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της Δ.Κ. Πεντέλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό οι κ.κ. Κώστας Χαρτοματσίδης και Άρης Μανιάτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Φώτης Χρυσικός, ο πρώην υπουργός Νίκος Αγγελόπουλος, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Ν. Πεντέλης και Πεντέλης Γεώργιος Μουαμελετζής και Κωνσταντίνος Μωραΐτης αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ Βασίλειος Μπούρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεώδορος Αποστολόπουλος, Ελευθέριος Κιτσούλης, Ιωάννης Ζώης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet