Η νίκη επί του Ηρακλή με 1-0 εδραίωσε τα Μελίσσια στην 5η θέση
Αθλητισμός

Η νίκη επί του Ηρακλή με 1-0 εδραίωσε τα Μελίσσια στην 5η θέση

Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, με 31 βαθμούς, εδραιώθηκαν τα Μελίσσια μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί του Ηρακλή Περιστερίου με 1-0 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η νίκη ήρθε δύσκολα για τα Μελίσσια, αφού οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά καλά και έχασαν ευκαιρίες να πάρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι στο 35΄, όταν το σουτ του Λυμπούση, μέσα από την περιοχή, κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή.

Ωστόσο, ο σκόρερ έμεινε στο παιχνίδι μόλις για τρία ακόμη λεπτά, αφού στο 38΄ έντονος διαπληκτισμός του με τον αμυντικό των γηπεδούχων Σιώλο έστειλε και τους δύο στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Μάλιστα, τα Μελίσσια τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, αφού έχασαν στο 73΄ και τον Τσιμπρικίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδιώτης): Κυριακόπουλος, Σιώλος, Μπερνικόλας, Κούρτης, Κατσαρός (77΄ Κληρονόμος), Κούλλα (85΄ Αγγελάκης), Αρχοντούλης, Κατσουγιάννης, Καρακωνσταντής, Βλάμης (55΄ Καβάγιας), Σταυρινός.

Μελίσσια (Γιώργος Αθανασιάδης): Νικολάου, Σιαδήμας, Τσουκαλάς (88΄ Τζανετής), Τσουπράνος, Στέλλας, Δελμαδώρος, Κοβός, Τσιμπρικίδης, Πίστας (51΄ Παπαχρήστος), Δήμος (75΄ Πολυδωρόπουλος), Λυμπούσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet