Σταθερά δεύτερος ο Νεοπεντελικός στη Γ΄ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος)
Αθλητισμός

Σταθερά δεύτερος ο Νεοπεντελικός στη Γ΄ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος)

Ο Νεοπεντελικός διατηρεί την… επαφή του με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κεραυνό Πετρούπολης (45 βαθμούς) μετά τη σημερινή νίκη του επί του Διαγόρα με σκορ 2-1 για τον 1ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχοντας συνολικά 16 αγώνες στο ενεργητικό της βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 39 βαθμούς.

Ο Νεοπεντελικός παραμένει αήττητος για 11 συνεχόμενες αγωνιστικές, έχοντας σημειώσει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο αγώνας με τον Διαγόρα ήταν ανοιχτός και από τις τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους ωστόσο να είναι αποτελεσματικότεροι στην τελική προσπάθεια. Έτσι, στο 20΄ ο Σαγματόπουλος, με πλασέ, αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική ατομική ενέργεια και τη μεταβίβαση από τον Μαρουλίδη και έγραψε το 1-0, ενώ στο 74΄ ο Κάππος, δέχθηκε την ωραία κάθετη πάσα του Χαλιλάι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Διαιτητές: Συναΐτης, Χιόνης-Γαλάνης

NEΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραγιώργος, Πολίτης, Αντωνόπουλος, Δέκος, Μπουλούκος, Κάππος, Σταμάτης, Σαγματόπουλος Στ. (70’ Χαλιλάι), Μαρουλίδης (82’ Αγαπητός), Σγαντσός, Κωνσταντάκης (77’ Σαγματόπουλος Γρ.)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στρόμπουλης, Γονιδάκης (56’ Πολίτης), Παύλου, Αρβανιτάκης, Μηλιώτης, Γεωργούλης, Καραγεώργος Π. (71’ Παπαγεωργίου), Μαρινάκης, Καραγεώργος Αθ., Μακρής, Παπανικολάου (83’ Τσεκούρας)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet