“Πεντάρα” εκτός έδρας και “κατοχύρωση” 2ης θέσης για τον Νεοπεντελικό
Αθλητισμός

“Πεντάρα” εκτός έδρας και “κατοχύρωση” 2ης θέσης για τον Νεοπεντελικό

“Πεντάρα” εκτός έδρας επί της Τόλμης Περιστερίου πέτυχε ο Νεοπεντελικός για την 20ή αγωνστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (τελικό σκορ 1-5).

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 45 βαθμούς, αλλά έναν αγώνα λιγότερο από τον τρίτο της κατάταξης Χαλκηδονικό που έχει 43 βαθμούς.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σγαντσό, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ, ο Νεοπεντελικός έπιασε κατά διαστήματα εκπληκτική απόδοση.

Το 1-0 έγινε στο 30΄ με τον Σγαντσό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χαλιλάι έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ από τα πλάγια που έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι”,  κάνοντας το 0-2.

Ακολούθησαν δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τον Σγαντσό, στο 51΄ και το 57΄, που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 76΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Παλαιολόγο σε 4-1.

Ωστόσο, ο Νεοπεντελικός δεν είχε βάλει ακόμη… φρένο και στο 83΄, με τον Κωνσταντάκη, σκόραρε για μία ακόμη φορά, γράφοντας το τελικό 5-1.

ΤΟΛΜΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πολυχρονιάδης, Πρεβαζιανός (68΄ Μπεκιράκης), Νικάκης (46΄ Δουλκέρογλου), Κωνσταντόπουλος, Π. Κούτρης, Καππάτος, Κωνσταντόπουλος Μ. (60΄ Σταθόπουλος), Κανάκης, Άρεφ, Παλαιολόγος, Σύτης.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραγεώργος, Αλεξανδράκης (53΄ Κωνσταντάκης), Αντωνόπουλος, Δέκος, Στυλιανέσης, Κάππος, Σταμάτης, Σγαντσός (67΄ Κόπανος), Μαρουλίδης (76΄ Σαγματόπουλος Σ.),

Χαλιλάι, Σαγματόπουλος Γ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet