«Μία ανηφόρα και μία κατηφόρα για τον Δ΄ αγώνα ATTICA BANK 3ο RUN&FUN»
Αθλητισμός

«Μία ανηφόρα και μία κατηφόρα για τον Δ΄ αγώνα ATTICA BANK 3ο RUN&FUN»

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον Δ΄ Αγώνα ATTICA BANK 3ο RUN&FUN Grand Prix που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στον Δήμο Πεντέλης.

Τη συνέντευξη παραχώρησαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Αναστασία Καρακατσάνη, ο προπονητής της Παναγιώτης Χαραμής και ο πρόεδρος της FEEL GOOD Sports Club Ανδρέας Καπώνης, στο παλαιό δημαρχείο Πεντέλης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Κ. Πεντέλης (Ηγ. Μακρυγιάννη 2, πλ. Χαραυγής, Πεντέλη).

Ο δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε:

«Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει τον Δ΄ αγώνα ATTICA BANK 3ο RUN&FUN Grand Prix και στηρίζει τους δημότες του με δωρεάν συμμετοχή. Η διαδρομή είναι πολύ καλή με μία ανηφόρα και με μία κατηφόρα», τόνισε με χιούμορ ο κος Στεργίου και δεν δίστασε να εκφράσει την πρότασή του για τους επόμενους αγώνες ATTIKA RUN&FUN 2017 να πραγματοποιηθεί ο τελικός στον Δήμο Πεντέλης. Ακόμα κάλεσε τους μαθητές των σχολείων του Δήμου να λάβουν μέρος στον αγώνα, να χαρούν, να τρέξουν και να στηρίξουν τη διοργάνωση αυτή όπως επίσης και τους δημότες να εγγραφούν στο feelgoodsports.gr /ΑΓΩΝΕΣ και να τρέξουν.

Τέλος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε την FEEL GOOD Sports Club και τον πρόεδρό της Ανδρέα Καπώνη για τη συνδιοργάνωση, τόνισε δε την ευθύνη που έχει ο αγώνας από θέμα ασφάλειας και είπε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία του Δήμου, της FEEL GOOD Sports Club και των ομάδων αυτών για τη σωστή τήρηση κανόνων ασφαλείας ώστε να τρέξουν οι δρομείς με ασφάλεια.

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρέας Καπώνης, πρόεδρος της FEEL GOOD Sports Club και πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στον ακοντισμό καλωσόρισε το κοινό στην κοινή συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Όλοι οι δρομείς θα ακολουθήσουν θαυμάσια διαδρομή εισπνέοντας καθαρό αέρα όλοι δε, θα πάρουν ως επιβράβευση αναμνηστικά μετάλλια, νερά ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE στον τερματισμό που θα γίνει στην πλατεία Αγίας Τριάδας. Ο δε αγώνας θα χρονομετρηθεί ηλεκτρονικά για όλους τους δρομείς θα υπάρξει κατάταξη & βαθμολογία (3 αγώνες ήδη διεξήχθησαν) Δ’ αγώνας Δήμος Πεντέλης. Θα υπάρχει DJ με μουσική POP & τελευταία hits όπως επίσης & GYM DANCE με ειδικευμένη γυμνάστρια για προθέρμανση των δρομέων.

»Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Attica Bank για τη στήριξή της που συνεχίζεται, το METROPOLITAN HOSPITAL με τα ασθενοφόρα του τους γιατρούς και τους διασώστες του και την SAUCONY που μας υποστηρίζει με αθλητικά T-Shirts, παπούτσια για το προσωπικό μας, τους εθελοντές και με πολλά δώρα για τους δρομείς.

»Επίσης τα Μέσα ACTION24, Καθημερινή και το Runningnews.gr τους επίσημους χορηγούς επικοινωνίας μας.

»Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον επίσημο συνεργάτη μας PhotoAction με τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάζει».

Η Αναστασία Καρακατσάνη πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, διεκδικήτρια του GRAND PRIX και ο προπονητής της Παναγιώτης Χαραμής παρακίνησαν όλους τους δρομείς να έρθουν να τρέξουν στον Δ΄ αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix της Πεντέλης και τόνισαν πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός στην εποχή που διανύουμε. Ακόμη ανέφεραν ότι η διοργάνωση/event είναι επιπέδου υψηλών προδιαγραφών όπως οι διεθνείς αγώνες running που διεξάγονται στο εξωτερικό και αυτό χάριν του διοργανωτή αθλητικού συλλόγου «Η ΕΥΕΞΙΑ» FEEL GOOD Sports Club

Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Δ΄ Αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix που θα διεξαχθεί στον Δήμο Πεντέλης στις 17 Απριλίου που διεξάγεται με 1 μήνυμα: Τρέξε για καλό σκοπό!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Στις 17 Απριλίου 2016 ελάτε στην πλατεία Αγίας Τριάδας να τρέξετε και να χαρείτε το running στην Πεντέλη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet