Με Μάλαμα στο «τιμόνι» συνεχίζει η Γυναικεία ομάδα του ΚΑΟΜ
Αθλητισμός

Με Μάλαμα στο «τιμόνι» συνεχίζει η Γυναικεία ομάδα του ΚΑΟΜ

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαργαρίτα Μάλαμα, η οποία αναλαμβάνει το τιμόνι της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου. Μαζί της, στο προπονητικό team της ομάδας, παραμένουν οι Νίκος Κουτρουμπής και Ιάσονας Μανιατόπουλος. Ο Γιάννης Κουκής αναλαμβάνει για 6η συνεχόμενη περίοδο την ανάπτυξη των υποδομών και ακαδημιών κοριτσιών του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωσή του, στη σελίδα του ΚΑΟΜ στο διαδίκτυο, αναφέρεται:

Ο ΚΑΟ Μελισσίων θέλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Κουκή για την πολυετή προσφορά του στο γυναικείο. Ύστερα από 5 χρόνια αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις υποδομές και ακαδημίες. Συνεργάτες του και εφέτος θα είναι οι Νίκος Κουτρουμπής, Ιάσονας Μανιατόπουλος και Κέλλυ Καραβέλη, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα τμήματα.

Ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2016-17 και καθώς οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, βασικός στόχος είναι η διατήρηση του περσινού κορμού και παράλληλα η ανανέωση της ομάδας. Η πίστη και η αισιοδοξία για μια ανταγωνιστική πορεία είναι μεγάλη, συνεχίζοντας να υποστηρίζεται με συνέπεια το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες, το οποίο αποδίδει καρπούς. Κινήσεις γίνονται και για την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής, με ταλαντούχες παίκτριες μικρότερης ηλικίας. Οι ενέργειες για εξεύρεση χορηγών και υποστηρικτών για τη νέα περίοδο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Να σημειωθεί ότι  στα Μελίσσια υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό παιδιών Ακαδημίες στην Αττική, με συνολικά 380 παιδιά σε κορίτσια και αγόρια, παρουσιάζοντας αύξηση 30% στα κορίτσια κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Ποια είναι η Μαργαρίτα Μάλαμα

Η Μαργαρίτα Μάλαμα είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα Προπονητική Καλαθοσφαίρισης και Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού.

Υπήρξε οκτώ (8) χρόνια προπονήτρια στα γυναικεία τμήματα του ΜΕΛΑΣ «Ο Άγιος Ελευθέριος», βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας των Εσπερίδων (2013-14) και τα τελευταία δύο χρόνος βοηθός προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού (2014-15 & 2015-16), δίπλα στον Πέτρο Πρέκα.

Υπήρξε επί τρία χρόνια προπονήτρια του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΟΚ – ΕΣΚΑ. Ως αθλήτρια έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΜΕΛΑΣ «Ο Άγιος Ελευθέριος», Ιωνικός Νίκαιας, Εσπερίδες, Κομοτηνή, Αστέρα Εξαρχείων, ενώ έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στους Μεσογειακούς αγώνες της Τυνησίας (2001).

Στις δηλώσεις της, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΚΑΟΜ, η νέα προπονήτρια δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα των Μελισσίων. Αυτό που καταλαβαίνω τις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα είναι ότι υπάρχει πολύ όρεξη από όλους τους συνεργάτες και τις παίκτριες και θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet