«Ανακύκλωσε! Κάν΄ το τρόπο ζωής» το σύνθημα δράσης ανακύκλωσης στα Μελίσσια
Ποιότητα Ζωής

«Ανακύκλωσε! Κάν΄ το τρόπο ζωής» το σύνθημα δράσης ανακύκλωσης στα Μελίσσια

Με σύνθημα «Ανακύκλωσε! Κάν΄ το τρόπο ζωής» διοργανώθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου από τον ΣΚΑΪ με την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, δράση ανακύκλωσης  στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης τόνισε ότι «Τέτοιες εκδηλώσεις έχουν το θετικό ότι μεταφέρουν το θέμα μέσα στις οικογένειες τηλεοπτικά και στην ουσία. Ευαισθητοποιούν την οικογένεια, η οποία είναι ο κύριος πόλος επιτυχίας της ανακύκλωσης και ο κύριος φορέας υποδοχής των θετικών αποτελεσμάτων της με τη μείωση των τελών καθαριότητας και φωτισμού. Η Ανακύκλωση στηρίζει το περιβάλλον και την τσέπη μας».

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. προτίθεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στο επόμενο χρονικό διάστημα να υλοποιήσει σειρά τοπικών ενεργειών, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν οι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης για την Ανακύκλωση Συσκευασιών στον Μπλε Κάδο.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και ο τοπικός αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet