Δημοπρατείται το έργο του Βρεφονηπιακού
Ποιότητα Ζωής

Δημοπρατείται το έργο του Βρεφονηπιακού

Την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, από 09:30 έως 10:00, στο δημαρχιακό κατάστημα του Δήμου Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια), δημοπρατείται το έργο: «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. Γ290 της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (Οικοδομικές και Η/Μ Εργασίες), Α.Μ.: 2/2013Τ.Υ.», συνολικής κατά τον προϋπολογισμό της μελέτης του Δήμου δαπάνης 2.540.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Στο σχετικό δελτίο Τύπου από το γραφείο της θεματικής αντιδημάρχου Αρχοντίας Χάνου-Μπούσουλα αναφέρονται τα εξής:

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός κτηρίου Βρεφονηπιακού Σταθμού, με βιοκλιματικό σχεδιασμό και χρήση προτύπων εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός θα οικοδομηθεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δ. Πεντέλη , στη Δ.Κ. Μελισσίων (επί των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Σουκάκου ) και θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 10 βρέφη και 50 νήπια.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει κατά 2.300.000,00 ευρώ από το ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ και κατά 240.000,00 ευρώ από ιδίους πόρους του Δ. Πεντέλης.

Με σκληρή δουλειά, με συνέπεια, με σχεδιασμό, με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό στο περιβάλλον θεμελιώνουμε σε τροχιά ανάπτυξης και οικονομικής εξυγίανσης ένα καλύτερο αύριο και προχωράμε τον τόπο μας μπροστά.

Μόνιμος στόχος που πιστά τηρούμε μέχρι τώρα ΚΑΝΕΝΑ παιδί εκτός Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Δήμο Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet