Διαμαρτυρία της Πεντέλη εν Δράσει για νέα κεραία τηλεφωνίας στα Μελίσσια
Ποιότητα Ζωής

Διαμαρτυρία της Πεντέλη εν Δράσει για νέα κεραία τηλεφωνίας στα Μελίσσια

Κεραία κινητής τηλεφωνίας εντόπισαν πολίτες σε κτήριο στα Μελίσσια και η δημοτική παράταξη Πεντέλη εν Δράσει, αφού έφερε το θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, διοργανώνει διαμαρτυρία τη Μ. Τρίτη 7 Απριλίου σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων.

Όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης, η καταγγελία που πραγματοποίησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «έτυχε στερεότυπων απαντήσεων χωρίς ουσία για δράση και λύση στο θέμα».

Η ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας

Δυστυχώς η ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καλυπτόμενη πίσω από ένα ισχυρό νομικό πλαίσιο, ξαναχτύπησε στην πόλη μας.

Κεραία της Cosmote εντοπίστηκε από πολίτες επιμελέστατα κρυμμένη σε μεταλλική καμινάδα στο κτήριο επί των οδών 25ης Μαρτίου και Καλλέργη 27 στα Μελίσσια. Άλλη μια από τις πολλές που ήδη υπάρχουν στον Δήμο μας.

Η Πεντέλη Εν Δράσει αμέσως μετά την καταγγελία που της έγινε έφερε για δεύτερη φορά τη Δευτέρα 6 Απριλίου το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο άλλα έτυχε στερεότυπων απαντήσεων χωρίς ουσία για δράση και λύση στο θέμα.

Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να συμπαρασταθούν στις διαμαρτυρίες μας την Τρίτη και ώρα 5:00 μ.μ. στο τοπικό Συμβούλιο Μελισσιών οπού θα τεθεί το θέμα προς συζήτηση από την εκπρόσωπο της δημοτικής μας κίνησης.

Αφορά την υγεία όλων μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet