Διοίκηση Στεργίου: «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας»
Ποιότητα Ζωής

Διοίκηση Στεργίου: «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας»

Αποδέσμευση 34 ιδιοκτησιών στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και επαναφορά του συντελεστή δόμησης σε 0,8 στα Μελίσσια αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης σε συνεδρίασή του την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, ενώ με απόφαση του Δ.Σ. ολοκληρώθηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση της οδού Αγίας Μαρίνας και Περικλέους.

Εκ των ανωτέρω, η διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη δηλώνει ότι παραμένει «πιστή» στις δεσμεύσεις της, όπως αναφέρεται στις ακόλουθες ανακοινώσεις.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας Προχωράμε Μπροστά

Με την υπ΄ αριθμ. 252/2014 απόφαση, το Δ.Σ. Πεντέλης κατά τη Συνεδρίαση της 25ης  Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, ενέκρινε την εισήγηση του δημάρχου Πεντέλης,  

α. Για αποδέσμευση των 34 ιδιοκτησιών στη Δ.Κ. Μελισσίων, που προέβλεπε δέσμευση η μελέτη.

β. Ενέκρινε την επαναφορά του συντελεστή δόμησης στη Δ.Κ. Μελισσίων, από 0,7 σε 0,8 όπου αυτός είχε αλλάξει τελευταία.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν την πλήρη ανταπόκριση λόγων και έργων της διοίκησης Στεργίου και την ανθρωπιστική διάσταση με την οποία προσεγγίζει τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη. Η προώθηση και επίλυση όλων των θεμάτων για τα οποία έχουμε δεσμευτεί προεκλογικά είναι ο κύριος και άμεσος στόχος μας.

Υλοποίηση Δεσμεύσεων Συνέχεια

Συνεπείς στις πολιτικές μας εξαγγελίες και δεσμεύσεις που πάντα έχουν προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πολίτη, ολοκληρώσαμε με καθοριστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της 25ης Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, την κυκλοφοριακή ρύθμιση της οδού Αγίας Μαρίνας και Περικλέους.

Η ρύθμιση αυτή θα επιφέρει βελτίωση της κυκλοφορίας στην περιοχή, αύξηση της ασφάλειας των πεζών και ελαχιστοποίηση της πιθανότητας ατυχήματος που εγκυμονούσε η προηγούμενη κατάσταση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet