Δύο θέματα του Δήμου Πεντέλης συζητούνται στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής στις 14/9
Ποιότητα Ζωής

Δύο θέματα του Δήμου Πεντέλης συζητούνται στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής στις 14/9

Θέματα που αφορούν στον Δήμο Πεντέλης θα συζητηθούν σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα εξής:

  • Έγκριση εκ νέου σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξη μελέτης για την εφαρμογή συστήματος καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας στα δημοτικά κτήρια στα πλαίσια του προγράμματος ΣΔΑΕ» συνολικού προϋπολογισμού 21.100,38 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  • Έγκριση εκ νέου σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξη μελέτης για τις παρεμβάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων» συνολικού προϋπολογισμού 12.351,44 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet