Δ. Στεργίου: «Απόφαση σταθμός για τα πολεοδομικά θέματα Μελισσίων»
Ποιότητα Ζωής

Δ. Στεργίου: «Απόφαση σταθμός για τα πολεοδομικά θέματα Μελισσίων»

Για απόφαση «σταθμό» στα πολεοδομικά θέματα των Μελισσίων κάνει λόγο ο Δήμος Πεντέλης απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης Συμπολιτεία σχετικά με το ζήτημα (βλέπε δημοσίευμα Συμπολιτεία: «Δολοφόνησε πολεοδομικά τα Μελίσσια ο Δ. Στεργίου»).

Ότι εξοφλήθηκε από τη διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη οφειλή προς μελετητή που είχε προκύψει από τη διοίκηση του τέως δημάρχου Μελισσίων Μανώλη Γραφάκου, αναφέρει η ανακοίνωση.

Απόφαση Σταθμός για τα Πολεοδομικά Θέματα της Δ.Κ. Μελισσίων

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της «Συμπολιτείας» δείχνουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα από όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Έτσι μόνο δικαιολογείται η «εμμονή» ότι αποδεσμεύθηκαν χώροι που έχουν προβλεφθεί «για Παιδικούς Σταθμούς, Σχολεία, Πάρκα-Χώροι Πρασίνου κ.λπ.».

Αλήθεια πώς αποδεσμεύεται κάτι το οποίο δεν είναι δεσμευμένο; Μήπως άραγε οι φανταστικές αυτές δεσμεύσεις, εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες εκτός από πολεοδομικές ανάγκες;

Η καθαρή αλήθεια είναι ότι η διοίκηση Στεργίου, αφού πρώτα εξόφλησε τον μελετητή (1ο Στάδιο) από την οφειλή που η διοίκηση Γραφάκου δεν πλήρωσε, προώθησε διαδικασία για την ταχεία ολοκλήρωση της Αναθεώρησης των Χρήσεων Γης και του Συντελεστή Δόμησης που βασανίζουν τους δημότες των Μελισσίων από το έτος 2009, απαλλάσσοντας από χρονικές καθυστερήσεις την όλη διαδικασία. Έτσι:

Απελευθερώθηκαν από την απειλή δέσμευσης ιδιοκτησίες συμπολιτών μας και το κυριότερο αποκαθίσταται μία μεγάλη αδικία που είχε γίνει με τη μείωση του συντελεστή δόμησης από 0,8 σε 0,7 σε περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet