Εκ των… έσω ενημέρωση αλυσίδας s/m που «ενδιαφέρεται» για τα Μελίσσια;
Ποιότητα Ζωής

Εκ των… έσω ενημέρωση αλυσίδας s/m που «ενδιαφέρεται» για τα Μελίσσια;

Το θέμα της κανονιστικής διάταξης για το εμβαδόν των καταστημάτων τροφίμων στα Μελίσσια φαίνεται ότι άνοιξε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης μεταξύ διοίκησης και μείζονος μειοψηφίας.

Προς το παρόν, πάντως, η αντιπαράθεση γίνεται με «προειδοποιητικά πυρά», αφού και οι δύο πλευρές δείχνουν να θέλουν να… κρατήσουν τα χαρτιά τους κλειστά σε ό,τι αφορά ένα, ούτως ή άλλως, μείζον θέμα για τα Μελίσσια, αφού έχει να κάνει με τη διαβίωση των πολιτών σε έναν ήδη επιβαρυμένο αστικό περιβάλλον.

Η Συμπολιτεία, απαντώντας σε σχετικό δελτίο Τύπου της διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη («Παλικαρισμοί Συμπολιτείας, κατόπιν εορτής και εκ του ασφαλούς») επαναλαμβάνει την κριτική της για «περίεργες ενέργειες» της δημοτικής Αρχής σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και, μάλιστα, ενισχύει την άποψη αυτή, υποστηρίζοντας ότι η ενδιαφερόμενη αλυσίδα super market που ενδιαφέρεται για την ανέγερση καταστήματος στην περιοχή έχει «απευθείας ενημέρωση» από κάποιον…

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συμπολιτείας:

Η παραπλάνηση έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια αντοχή!

Η δημοτική Αρχή ανακοίνωσε ότι την εξέπληξε το δελτίο Τύπου της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» για το θέμα των καταστημάτων τροφίμων!

Επί του παρόντος, παραμένουμε στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον συνδυασμό στις 26 Ιουλίου («Οι μεθοδεύσεις Στεργίου θα επιβαρύνουν τα Μελίσσια με υπερκαταστήματα») και αφορά στις περίεργες ενέργειες της διοίκησης στο θέμα ψήφισης κανονιστικής διάταξης για το εμβαδόν των καταστημάτων τροφίμων. 

Στον προβληματισμό της δημοτικής Αρχής έχουμε να προσθέσουμε ένα ερώτημα. Κατά τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δικηγόροι της ενδιαφερόμενης αλυσίδας super market δήλωσαν λόγω «κεκτημένης ταχύτητας» ότι είχαν πληροφόρηση ότι το θέμα αδειοδότησης του νέου καταστήματος, ενώ ήταν στην ημερήσια διάταξη, αποσύρθηκε! Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι για την απόσυρση του θέματος δεν είχε γνώση ουδείς εκ των δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων.

Ας απαντήσει ο δήμαρχος από ποιον είχε απευθείας ενημέρωση η επιχείρηση καταστημάτων τροφίμων και αν υπάρχει παράλληλη συνεννόηση και διαπραγμάτευση, την οποία εμείς αγνοούμε. Αυτά προς το παρόν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet