Ενημέρωση δημοτών Δήμου Πεντέλης για τους δασικούς χάρτες
Ποιότητα Ζωής

Ενημέρωση δημοτών Δήμου Πεντέλης για τους δασικούς χάρτες

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου προσκλήθηκαν με πρωτοβουλία του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, οι δημότες με ιδιοκτησίες εκτός σχεδίου και εντός των ορίων των Δ.Κ. Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Πεντέλης, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόταση του Δήμου σχετικά με τους χρωματισμούς (πορτοκαλί, κίτρινα, ιώδη) των ιδιοκτησιών τους, σε υλοποίηση των πρόσφατων νόμων 4389/2016  και 4467/2017 για το θέμα.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση, ο διευθυντής και οι αρμόδιοι διοικητικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους βάση του κωδικού αριθμού εθνικού κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) της ιδιοκτησίας τους.

Στη συνάντηση – ενημέρωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσης Σιώμος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, ο δημοτικός σύμβουλος, Γεώργιος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, εκπρόσωποι οικοδομικών συνεταιρισμών και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet