Επίσκεψη της Δήμητρας Κεχαγιά στον ΧΥΤΑ Φυλής
Ποιότητα Ζωής

Επίσκεψη της Δήμητρας Κεχαγιά στον ΧΥΤΑ Φυλής

Τον ΧΥΤΑ Φυλής επισκέφθηκε η επικεφαλής της παράταξης Συμπολιτεία, υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

«Η καθαριότητα πρώτη προτεραιότητα της Συμπολιτείας» επισημαίνει η παράταξη στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Η καθαριότητα πρώτη προτεραιότητα της Συμπολιτείας
Επίσκεψη της Δήμητρας Κεχαγιά στον ΧΥΤΑ Φυλής

H καθαριότητα είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους.

Η Συμπολιτεία και η επικεφαλής, υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά αντιμετωπίζουν το θέμα με ιδιαίτερη σοβαρότητα, μελετώντας λύσεις που θα βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, που θα ακολουθούν τις υποδείξεις και τη δέσμη μέτρων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κυκλική οικονομία, που θα ενισχύσουν το ποσοστό ανακύκλωσης στον Δήμο Πεντέλης και που θα προωθήσουν την κομποστοποίηση που παραμένει στα χαρτιά.

Στο πλαίσιο της μελέτης του προβλήματος ξεκίνησε μια σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς, ξεκινώντας από τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή. Εκεί την υποδέχθηκαν, την ξενάγησαν και απάντησαν στα ερωτήματά της τόσο ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Άρης Βρούστης, όσο και υπάλληλοι του ΧΥΤΑ.

Μετά το τέλος της επίσκεψης η υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της Συμπολιτείας, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα τον χώρο υγειονομικής ταφής στα Λιόσια και τους χώρους όπου γίνεται η διαχείριση και επεξεργασία των απορριμμάτων. Το πρόβλημα της μη ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων και της καθαριότητας της πόλης μας είναι καθημερινό και στόχος είναι η αντιμετώπιση του την επόμενη μέρα, ώστε να καταλήγουν στη χωματερή όσο το δυνατόν λιγότερα σύμμεικτα απορρίμματα. Τα στελέχη της Συμπολιτείας κι εγώ προσωπικά, δεν εφησυχάζουμε αλλά αντίθετα, βλέπουμε από κοντά το πρόβλημα και ενημερωνόμαστε για τους τρόπους αντιμετώπισής του. Δεσμευόμαστε ότι την επόμενη μέρα θα γίνουν πράξη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet