Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Σκυταλοδρομίες παιδιών στον Δήμο Πεντέλης
Ποιότητα Ζωής

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Σκυταλοδρομίες παιδιών στον Δήμο Πεντέλης

Σκυταλοδρομίες παιδιών διεξήχθησαν στον Δήμο Πεντέλης στο πλαίσιο των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και… κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία της δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, της προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιμιλίας Λεονταρίτου, του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Τάσου Χρηστίδη και της υπεύθυνης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Κλαίρης Τάτση.

Όλα τα παιδάκια λάβανε το μετάλλιο της διοργάνωσης!

«Και φέτος ο Δήμος Πεντέλης συμμετέχει με μια σειρά δράσεων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Σκοπός αυτού του θεσμού αποτελεί η προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και η διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Φέτος το σύνθημά μας είναι ΣΥΝΔΥΑΖΩ-ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ, με ένα μεγάλο μέρος του να είναι αφιερωμένο σε θέματα οδικής ασφάλειας» αναφέρει σχετικώς η δήμαρχος και προσθέτει: «Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – ΙΟΑΣ “Πάνος Μυλωνάς” έχουμε δημιουργήσει δράσεις και πολλά ενδιαφέροντα workshops για μικρούς και μεγάλους με εκπαιδευτικό όσο και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Τα δρώμενα ξεκίνησαν σήμερα από την πλατεία Ελευθερίας στα Μελίσσια και θα συνεχιστούν και αύριο στην πλατεία της Νέας Πεντέλης. Σας περιμένουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet