Ημέρα Περιβάλλοντος γεμάτη χαρούμενες παιδικές φωνές 
Ποιότητα Ζωής

Ημέρα Περιβάλλοντος γεμάτη χαρούμενες παιδικές φωνές 

Μεγάλη εκδήλωση-γιορτή για μικρούς και μεγάλους, που γέμισαν κυριολεκτικά με την παρουσία τους το πευκοδάσος Μελισσίων, διοργάνωσε η Ένωση Γονέων του Δήμου Πεντέλης την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Κηπουρική, ανακύκλωση, δράσεις με τους πυροσβέστες, παιχνίδια με τους Προσκόπους, ζωγραφική και κυνήγι θησαυρού ήταν μερικές από τις δράσεις στις οποίες όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν.

«Η ισχύς εν τη ενώσει» ήταν το σύνθημα που αποτέλεσε και το έναυσμα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και ν΄ ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων του ∆ήμου Πεντέλης, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Α/Βάθμιας εκπαίδευσης ∆ήμου Πεντέλης, ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και το 1ο Σύστημα ∆ασοπροσκόπων Πεντέλης, οργανώνοντας την πιο μεγάλη γιορτή για το περιβάλλον που έχει γίνει έως σήμερα στον ∆ήμο μας.

Η Ένωση δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρουν:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ Βλάσση Σιώμο που μας εμπιστεύτηκε και μας στήριξε από την πρωτη στιγμή και μερίμνησε για την παρουσία μίας πολυμελούς ομάδας του ΣΠΑΠ στην εκδήλωση, μαζί με τα οχήματά τους καθώς και για την ξεχωριστή στιγμή που χάρηκαν ιδιαιτέρως τα παιδιά με την ξενάγηση μέσα στο υπερσύχρονο πυροσβεστικό όχημα του ΣΠΑΠ.

Ευχαριστούμε επίσης, την εταιρεία ανακύκλωσης και τον διοικητή του Πυροσβεστικού μας Σταθμού Ηλία Τσαπούρα για την άμεση και θερμότατη ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για συμμετοχή στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε τέλος τους υπέροχους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει ν΄ απευθύνουμε επίσης σε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση, με γενναιοδωρία, και τις ανεκτίμητες χορηγίες τους (Σκλαβενίτης, LIDL, Φούρνοι Οικογένεια Σταυράτη, Φυτώρια Ιωαννη Μπούσουλα, Team Wolf 31)”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet