“Ιδού το… Συμβούλιο, ιδού και το πήδημα!”
Ποιότητα Ζωής

“Ιδού το… Συμβούλιο, ιδού και το πήδημα!”

Αντιδρώντας άμεσα στο δελτίο Τύπου της διοίκησης του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, με το οποίο κατηγορούσε την  ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ότι ξεσηκώνει τους δημότες για “φανταστικές” υποθέσεις (σ.σ.: το εργοστάσιο αεριοποίησης στο Πεντελικό), η δημοτική παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Φειδοπιάστη προκαλεί τον δήμαρχο να φέρει στο Σώμα την αίτηση απόσυρσης που έχει καταθέσει στο υπουργείο Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής για το σχεδιαζόμενο εργοστάσιο στο βουνό. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της παράταξης.

Δήμαρχε, ιδού …το Δημοτικό Συμβούλιο, ιδού και το πήδημα

Ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν συνηθίσει να στηρίζουν την εκλογική επιβίωσή τους στη «διγλωσσία» και στην εξαπάτηση των ψηφοφόρων, όπως ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης. Η δυναμική αντίδραση της παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και του επικεφαλής της Αντώνη Φειδοπιάστη στα σχέδια της διοίκησης Στεργίου για την κατασκευή εργοστασίου καύσης σκουπιδιών στο Πεντελικό τον αναγκάζει τώρα σε άτακτη υποχώρηση, αλλά και στην έκδοση δελτίων Τύπου με τα οποία προσπαθεί να κάνει «τη νύχτα μέρα».

Υποστηρίζει ο κ. Στεργίου ότι τάχα κανένα εργοστάσιο δεν θα γίνει στο Πεντελικό και με πρωτοβουλία του, η όλη διαδικασία έχει σταματήσει. Δεν έχει λοιπόν παρά να έρθει στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 31/3 και να καταθέσει την αίτηση που έχει κάνει στο υπουργείο Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής για την απόσυρση της μελέτης κατασκευής του εργοστασίου που υπέβαλε ο ίδιος προς έγκριση με αρ. πρωτ. 25888 11/10/2013.

Αν όχι, θα αποδείξει, για άλλη μια φορά, ότι άλλα εννοεί, άλλα λέει και στο τέλος άλλα κάνει.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια κ. Στεργίου και τον προσεχή Μάιο τα ψέματα τελειώνουν. Άλλοι είναι αυτοί που βλέπουν «φαντάσματα» και πετούν «φωτοβολίδες» μπας και διασωθούν ενόψει της εκλογικής συντριβής που έρχεται. Είναι αυτοί που στα παρασκήνια απεργάζονται επιχειρηματικά σχέδια εκμετάλλευσης του Πεντελικού, που γίνονται συνομιλητές της Εκκλησίας για να γεμίσουν με φωτοβολταϊκά πάνελ το βουνό και γενικά κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεπληρώσουν τα πολιτικά τους γραμμάτια…

Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και ο επικεφαλής της Αντώνης Φειδοπιάστης δεν θυμούνται προεκλογικά το Πεντελικό, κ. Στεργίου. Η στάση μας όλα αυτά τα χρόνια, το πλήρες πρόγραμμά μας για την προστασία, ανάπλαση κι ανάδειξη του βουνού αποδεικνύουν, με τον καλύτερο τρόπο, ότι για εμάς το Περιβάλλον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ διαπραγματεύσιμο αγαθό και βορά στα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ραντεβού στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, λοιπόν, κ. δήμαρχε. Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet