Κάλεσμα Επιτροπής Κατοίκων για τις κεραίες για τα ασφαλιστικά μέτρα της 8ης Μαΐου
Ποιότητα Ζωής

Κάλεσμα Επιτροπής Κατοίκων για τις κεραίες για τα ασφαλιστικά μέτρα της 8ης Μαΐου

Την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015, η Συντονιστική Επιτροπή Κινήματος ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας μέσα σε οικιστικό ιστό κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Cosmote, για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Λευκάδος 6 (Νέα συγκέντρωση κατοίκων κατά της κεραίας στα Μελίσσια – VIDEO). Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 8 Μαίου 2015.

Όπως ενημερώνουν οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής, έχουν ήδη καταρτίσει τη λίστα με τους πολίτες που είτε θα καταθέσουν γραπτές ένορκες καταθέσεις, είτε θα παραστούν ως μάρτυρες στο ακροατήριο την ημέρα της δίκης.

“Η συμβολή όλων των μαρτύρων είναι πάρα πολύ σημαντική και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τον χρόνο τους και τη συνδρομή τους σε αυτό τον αγώνα”, τονίζουν οι ίδιοι, προσθέτοντας ότι “είναι σημαντικό, ΟΛΟΙ μας, να δώσουμε ένα ηχηρό “παρών” στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στις 8 Μαΐου, γι΄αυτό και σας καλούμε να έρθετε μαζί μας εκείνη τη μέρα! Έχει παρατηρηθεί ότι σε παρόμοιες δίκες, η μαζική προσέλευση των πολιτών επηρεάζει θετικά την απόφαση”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet