Καταγγελίες για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στα Μελίσσια
Ποιότητα Ζωής

Καταγγελίες για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στα Μελίσσια

Σε συνέχεια καταγγελιών περιοίκων της οδού 28ης Οκτωβρίου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων περί εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κτήριο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 14, ο Δήμος Πεντέλης τονίζει ότι εντός του οικιστικού ιστού του Δήμου δεν έχει θέση καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, ο Δήμος σημειώνει ότι, εφόσον από ελέγχους που θα διενεργηθούν προκύψουν παρανομίες, θα εκδώσει αρμόδια απόφαση για τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να προωθηθούν ενέργειες κατεδάφισης της κεραίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

«Σε συνέχεια καταγγελιών περιοίκων του σημείου που φέρεται να τοποθετήθηκε κεραία κινητής τηλεφωνίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 14 στη Δ.Κ. Μελισσίων, ο Δήμος Πεντέλης, σταθερός στην ακλόνητη θέση της διοίκησής του ότι εντός του οικιστικού ιστού δεν έχει θέση καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας, προέβη στις αναγκαίες ενέργειες:

  • Για την ύπαρξη νόμιμης αδειοδότησης.
  • Για την εξασφάλιση της μέτρησης από την ΕΕΤΤ και την ΕΕΑΕ.
  • Για τον πολεοδομικό έλεγχο του χώρου που τοποθετήθηκε η κεραία.

»Εφόσον από τους ελέγχους υπάρξουν ενδείξεις για παρανομίες, ο Δήμος θα εκδώσει αρμόδια απόφαση για τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για το θέμα, προκειμένου να προωθηθούν ενέργειες κατεδάφισης της κεραίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet