Μ. Γραφάκος: Όχι στην κατασκευή κτηρίου στον Λόφο Κουφού
Ποιότητα Ζωής

Μ. Γραφάκος: Όχι στην κατασκευή κτηρίου στον Λόφο Κουφού

Tην αντίθεσή της σχετικά με την ανέγερση κτηριακού συγκροτήματος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου στον Λόφο Κουφού τονίζει η δημοτική παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Γραφάκο, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Μανώλης Γραφάκος: Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατασκευή κτηρίου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου στον Λόφο Κουφού

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με την ανέγερση κτηριακού συγκροτήματος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών στον Λόφο Κουφού, ο Μανώλης Γραφάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρούμε ότι το ζήτημα της κατασκευής ενός κτηρίου 2500 τ.μ. στο χώρο του Αστεροσκοπείου Πεντέλης στον Λόφο Κουφού είναι εξαιρετικά σοβαρό. Διαφωνούμε κάθετα στην προοπτική αυτή. Στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα επισκεφθούν αύριο το πρωί την Πολεοδομία προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα και να κάνουν τυχόν ενστάσεις.

»Προσωπικά πιστεύω ότι η άμεση λειτουργία της Πολεοδομίας στην πόλη μας μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και σε όφελος του Δήμου όλα αυτά τα θέματα. Δυστυχώς όμως η νοοτροπία του κ. Στεργίου να λειτουργεί ως κοινοτάρχης της δεκαετίας του ΄70, δεν του επέτρεψε να αντιληφθεί αυτή τη σπουδαιότητα και έτσι η Πολεοδομία δεν ανήκει στον Δήμο μας, με αποτέλεσμα σήμερα να τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα.

Όλα αυτά θα αλλάξουν από 26 Μαΐου. Απόλυτη προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η λειτουργία της Πολεοδομίας στον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet