Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Πολλαπλασιάζονται οι αυτοσχέδιες χωματερές στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Πολλαπλασιάζονται οι αυτοσχέδιες χωματερές στον Δήμο Πεντέλης

Τη δημιουργία μιας ακόμη «αυτοσχέδιας χωματερής» στον Δήμο Πεντέλης και μάλιστα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Φειδοπιάστη, την ώρα μάλιστα που -όπως υποστηρίζει- συντηρείται η αντίστοιχη «χωματερή» στις δημοτικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, την οποία είχε καταγγείλει τον περασμένο Απρίλιο το μέλος της παράταξης και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, Γιάννης Ζούνης.

Η «χωματερή» στο Νεκροταφείο Μελισσίων.

Αυτή τη φορά η «ανεξέλεγκτη κατάσταση» -όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση- αφορά στο Νεκροταφείο Μελισσίων, ενώ η καταγγελία συνοδεύεται από το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Πεντέλη – άποψη «χωματερής» (φωτό 1).

«Είναι προφανής η απουσία για μια ακόμα φορά της διοίκησης του Δήμου, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει και ιδιαίτερα καλή σχέση με αυτό που λέμε περιβαλλοντική διαχείριση και αποκομιδή σκουπιδιών» αναφέρει η παράταξη, προσθέτοντας:

«Άλλωστε, η καθαριότητα στον Δήμο Πεντέλης είναι ανύπαρκτη, όπως μας καταγγέλλουν καθημερινά συμπολίτες μας».

Πεντέλη – άποψη «χωματερής» (φωτό 2).

Οι αυτοσχέδιες αυτές χωματερές, όπως αναφέρεται, αποτελούν όχι μόνο βραδυφλεγείς υγειονομικές βόμβες, αλλά εγκυμονούν άμεσο κίνδυνο πυρκαγιάς, αφού οι περισσότερες είναι μέσα σε δασικές εκτάσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet