Πεζοπορία και καθαρισμός στη Ρεματιά Χαλανδρίου – Πεντέλης
Ποιότητα Ζωής

Πεζοπορία και καθαρισμός στη Ρεματιά Χαλανδρίου – Πεντέλης

Ο «Βριλησσός» και ο «Σύλλογος Ρεματιάς Χαλανδρίου – Πεντέλης», με τη στήριξη του Δήμου Βριλησσίων, διοργανώνουν τη δράση «Πεζοπορία και καθαρισμό στη Ρεματιά Χαλανδρίου Πεντέλης», το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου 2015.

Ειδικότερα, η δράση του πρωινού της Κυριακής διαρθρώνεται σε δύο σκέλη:

α) Πεζοπορία – διερεύνηση, από τη Νέα Πεντέλη μέσω της Ρεματιάς μέχρι τα Βριλήσσια. Έχοντας κιόλας εξερευνήσει μεγάλο μέρος της ρεματιάς, στόχος του «Βριλησσού» είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση, την ερχόμενη χρονιά, αφού ολοκληρωθεί η χάραξη και σηματοδότηση, να διοργανώσει πεζοπορία – διάσχιση σε όλη τη Ρεματιά, από την Πεντέλη μέχρι το Χαλάνδρι.

Η πεζοπορία της Κυριακής θα έχει διάρκεια δύο περίπου ωρών και οι συμμετέχοντες θα φτάσουν στη Ρεματιά Βριλησσίων γύρω στις 11:30 για να συμμετέχουν στον καθαρισμό.

β) Καθαρισμός της Ρεματιάς στο ύψος των Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων.

Για την πεζοπορία, σημείο συνάντησης – το restaurant ΜΠΑΚΑΣ, Λεωφόρος Πεντέλης και Αγίας Σκέπης 3, Νέα Πεντέλη στις 9:00.

Για τον καθαρισμό της Ρεματιάς, η συνάντηση έχει οριστεί στις 11:00, στο τέρμα της οδού Διομήδους, μέσα στη Ρεματιά Βριλησσίων.

Τα απαραίτητα εργαλεία για τον καθαρισμό της ρεματιάς θα τα διαθέσει στα μέλη των συλλόγων και τους ενεργούς πολίτες που θα συμμετάσχουν στη δράση η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων.

Και για τις δυο δραστηριότητες οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν πεζοπορικά μποτάκια, άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους μικρό παγούρι με νερό.

Μετά το τέλος του καθαρισμού θα οργανωθεί πικ-νικ μέσα στη ρεματιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet